Stenhuset fik tre guldmedaljer ved UDM puslinge/juniorer i Løvvang

Løvvang Bowling Center lagde i weekenden d. 30. april og 1. maj baner til de danske ungdomsmesterskaber for puslinge og juniorer. Over 100 bowlere fra hele Danmark havde trodset den store konfirmationsweekend og lagt vejen til Nørresundby for at konkurrere på bowlingbanerne. Stenhuset var også pænt repræsenteret i mesterskabet, og det blev til en del flotte resultater.

Stenhusets Rikke N. Johansen imponerede endnu en gang alt og alle, da hun blev dobbelt dansk mester. I double disciplinen, som var afgjort efter de indledende runder, holdt det dog hårdt med guldmedaljen. Rikke stillede op sammen med Cecilie R. Simonsen fra BK Ribe, og de to piger scorede til sammen 2163 kegler (heraf 1129 til Rikke). Dette var 9 kegler bedre end det sølvvindende par fra Stars and Strikes Horsens.

Rikke gik videre til semifinalen på førstepladsen, og med 1121 i semifinalen holdt hun sikkert fast i denne placering. Efter fire spændende kampe i trinfinalen trådte Rikke således først ind på sidste trin (guldfinalen), og her vandt hun en sikker sejr i to serier over Pernille F. Nielsen fra Pin-Crackers. Første serie vandt Rikke med 170-155, mens anden serie blev vundet så klart som 210-183. Der var sågar plads til at smile over en miss i 10. rude. Stort tillykke til Rikke med det dobbelte danske mesterskab!

Kim Knudsen kom via et par gode "wildcards" også med frem i de individuelle finaler. I indledende runde scorede Kim 1113, hvilket rakte til en sølvmedalje i double sammen med Oliver Hansen fra Trekanten. Kim gik videre til den individuelle semifinale på 7. pladsen, og i løbet af de seks serier fik han spillet sig op på den adgangsgivende sjetteplads med en margin på blot én enkelt kegle. Første modstander i trinfinalen blev Jakob Kvistholm fra Viking, og selvom Kim var i store problemer, så vandt han en uskøn kamp med 157-146.

I den næste serie i trinfinalen slog Kim endnu en Viking-spiller ud, nemlig Marcus Bergendorff. Denne serie vandt Kim 209-157. Nu skulle Kim blot vinde en serie til for at sikre sig medalje, men dette lykkedes desværre ikke. Kim tabte med 169-178 til Mikkel B. Malesa.

Hos puslingene var der hele tre spillere, der bragte sig selv i fokus, nemlig Jeremy A. Christensen, Mika Guldbæk og Emma K. M. Jensen. Med 984 i indledende runde sikrede Jeremy sig en flot guldmedalje og dermed et dansk mesterskab i double sammen med Patrik Jannik Sørensen fra KBK/Kammeraterne. De to drenge vandt med en margin på 70 kegler foran de nærmeste forfølgere. Jeremy kvalificerede sig via semifinalen til den individuelle trinfinale på en fjerdeplads, og dermed var der mulighed for medaljer.

Jeremys første modstander blev Jesper Jensen fra Grindsted BK. Denne kamp vandt Jeremy sikkert med 182-148. Næste modstander var Alex Pedersen fra Trekanten, og i denne serie lagde Jeremy ud som lyn og torden. Stenhusets unge stortalent vandt serien med 213-186. Dermed var som minimum en bronzemedalje i hus. Herefter kunne Jeremy dog intet stille op mod Patrik Jannik Sørensen, der vandt den indbyrdes kamp med 200-138. Dermed kunne Jeremy glæde sig over en guldmedalje i double, samt en individuel bronzemedalje.

I pigerækken var der allerede efter indledende runde to medaljer i hus til Stenhuset. Mika Guldbæk spillede med 970 en rigtig flot indledende runde, og sammen med Mette Hald fra Stars & Strikes vandt hun sølv i double. På bronzepladsen fik vi Emma K. M. Jensen, der spillede sammen med Christine Hansen fra Hjørring BC.

I den individuelle trinfinale skulle Emma først op imod sin egen makker, Christine Hansen. Her spillede Emma en fremragende kamp, som hun vandt 171-158. Derefter måtte hun desværre trække sig efter en spændende serie mod Mette Hald, som hun tabte 129-147. Mika Guldbæk trådte ind på næstsidste trin, og var uheldig at tabe knebent til den senere sølvvinder, Charmaine Wrisberg fra SISU. Dermed fik Mika individuel bronze.

Dermed blev der sat punktum for en spændende DM-weekend i Løvvang. Det var i øvrigt en weekend, der blev indledt af et besøg af Kurt Bennetsen fra Spar Nord Fonden, der tildelte et legat på 8000 kroner til Stenhusets ungdomsafdeling. I sandhed en god weekend. UDM pus/jun 2010

 

Template Design Ext-joom.com