Mika Guldbæk hædret som årets ungdomsatlet i DBwF

Mika Guldbæk blev i forbindelse med ungdoms-ranking finalen 2018 hædret med titlen som årets ungdomsatlet i Danmarks Bowling Forbund. 

Stenhuset havde indstillet Mika til hæderen og æren med nedenstående begrundelse.

Stenhuset ønsker et kæmpestort tillykke til Mika med den velfortjente hæder.

Indstilling af Mika Guldbæk, Stenhuset, til titlen som årets ungdomsatlet 2018.

I mange år har årets modtager været en dygtig bowlingatlet, og I mange år har hun hørt til på den øverste hylde i blandt ungdomsbowlere. Men især i år har årets modtager præsteret på et uhørt højt niveau og skabt nogle utrolige og imponerende resultater.

Årets modtager har i det seneste år vundet et hav af medaljer, og vandt blandt andet guld i single og sølv i double ved UDM i Odense. Også ved en række seniormesterskaber er det blevet til flotte medaljer, hvor hun vandt bronze ved både DM trio og DM single. Samtidigt var hun også en stor del af det dameligahold der i maj 2018 sikrede Stenhuset det første danske mesterskaber for 6 mandshold i 20 år. Årets ungdomsatlet fik også i december 2017 debut på det danske senior landshold hvor hun gjorde en god figur ved VM i Las Vegas, USA.

Hendes absolut største præstation kom dog i påsken ved EYC på hjemmebane i Løvvang, hvor hun igennem en hel uge og fem discipliner viste sig som en af Europas absolut bedste ungdomsbowlere. Det blev til en 9. plads i single, bronze i double, bronze i team, sølv i All Event og slutteligt guld og titlen som ungdoms europamester I Masters.

Årets modtager er ikke alene en dygtig bowlingatlet, men er også utrolig vellidt i blandt alle i hendes omgangskreds. På hendes hold er hun altid flittig til at hjælpe sine medspillere og deler gerne ud af hendes store viden og kompetencer inden for sporten. Også på talentcenter Nordjylland har årets modtager været en fornøjelse at arbejde sammen med, og jeg er sikker på at alle omkring hende kan nikke genkendende til at hun næsten altid er en sød og smilende ung kvinde.

På baggrund af ovenstående, indstiller jeg hermed Mika Guldbæk til titlen som årets ungdomsatlet.

Med venlig hilsen
Bowlingklubben Stenhuset

Template Design Ext-joom.com