Velkommen til Stenhusets nye hjemmeside

Stenhusets internetudvalg har besluttet at udvikle en ny hjemmeside efter at Kim T. Andersen har meldt sig ud af klubben, og dermed er udtrådt af internetudvalget.

Vi håber du synes om resultatet. Mange af informationerne fra den tidligere hjemmeside findes også på den nye, strukturen er nogle steder lidt anderledes, og der er nu en opdeling i nyheder og kampreferater.

Menuen i toppen giver dig mulighed for at finde emneopdelte informationer. I venstre side vises links til de seneste nyheder og kampreferater. I højre side findes links til Stenhusets hold på infosport.

Det bliver også muligt som medlem af Stenhuset at få adgang til informationer, der ikke vil være offentligt tilgængelige. Du vil indenfor nogle uger blive tildelt et brugernavn og et password, som tilføjer yderligere menuvalg til hjemmesiden.

Systemet er opbygget gennem et standardrammesystem, som har mange udvidelsesmuligheder. Vi håber løbende at udvide funktionerne på hjemmesiden, til nytte for medlemmer og andre brugere af hjemmesiden.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til hjemmesiden er du naturligvis meget velkommen til at kontakte internet udvalget. Vi vil specielt gerne have tilbagemelding om hjemmesiden vises hensigtsmæssigt med den skærmopløsning du benytter.

God fornøjelse med brugen af den nye hjemmeside.

Template Design Ext-joom.com