Lisbeth Bang hædret med Jydsk Bowling Unions sølvnål

Lisbeth er yderst velfortjent blevet hædret med Jydsk Bowling Unions sølvnål. Sølvnålen blev overrakt til Lisbeth i forbindelse med Aalborg Kredsens repræsentantskabsmøde.

Lisbeth Bang er indstillet til JBUs sølvnål med følgende begrundelse:

Lisbeth Bang er et kæmpe aktiv for bowlingsporten, ikke alene for Bowlingklubben Stenhuset, men så sandelig også for Aalborg Kredsen og de danske bowlere i almindelighed.

Lisbeth har i en årrække varetaget posten som kasserer i Aalborg Kredsen med stor punktlighed og dygtighed. Hun har været med til at sikre Kredsens fortsatte beståen efter at kredsene blev skrevet ud af JBUs love. Aalborg Kredsen har fortsat en velfungerende dommerordning, er arrangør af ét af Danmarks største ungdomsstævner, nemlig SAMs ungdomstræf, og arrangerer ligeledes Aalborg Cup m.v. Lisbeth er én af hovedkræfterne bag denne stærke sportslige fællesorganisation for bowlingklubberne i Aalborg.

I forbindelse med bowlingaktiviteter i Aalborg nyder bowlerne ofte godt af Lisbeths arbejdsindsats. Lad os tage et par eksempler fra de senere år: Ved Sams ungdomstræf, ved JM ungdom, ved BAI, ved UDM og ved JBUs ungdomsstævne har Lisbeth revet en weekend ud af kalendere for at sælge slagsedler, holde styr på regnskabet og assistere med forefaldende arbejde.

I Stenhuset er Lisbeth altid et stort aktiv, når der holdes klubfester, hyttetur med ungdomsafdelingen eller andre arrangementer, som kræver, at der gives et ekstra nap. Ved karnevalet i Aalborg, som er en af Stenhusets store indtægtsskabende aktiviteter, yder Lisbeth en utrættelig indsats som koordinator. Her helliger hun det meste af en arbejdsuge til klubbens aktiviteter. Lisbeth er også selv en ivrig bowler. Hun træner to gange ugentligt og spiller holdkampe for Stenhuset

Af disse grunde mener vi, at Lisbeth Bang bør hædres med JBUs sølvnål.

Template Design Ext-joom.com