Randi og Lars blev regionsmestre 2009

Søndag d. 22. November afholdte Region 1, årets regionsmesterskaber, som foregik i Løvvang Bowling Center. Regiosmesterskabet blev senest afholdt i 2007, da man i 2008 ikke havde fået det lagt i aktivitetskalenderen, og ikke kunne finde en dato efterfølgende.

I alt stillede 96 spillere op til start, blandet fra alle klubber i regionen. Lidt skuffende fandt kun 4 spillere fra Stenhuset vejen til dette lokale mesterskab "på hjemmebane".
Disse spillere formåede dog alligevel at vise klubtrøjen frem på medaljeskamlen.
I damernes bedste række (E/A) sejrede Randi B. Christensen sikkert med fornemme 1236, med næsten 100 kegler ned til nærmeste forfølgere. Randi scorede i 3. serie hele 275... Randi har således også spillet sig til en plads på regionsholdet, som bedste "Dame A" spiller, når der senere på sæsonen afvikles regionskamp i Vejle.

Også i herrernes bedste række var Stenhuset at finde på topplaceringerne. Lars Høberg forsvarede sit regionsmesterskab fra 2007, da han med en total score på 1342, kunne få hængt guldmedaljen om halsen. Han var dog skarp forfulgt af Kløjer, som fik en sølvmedalje med en score på 1315.
Sidste deltager fra Stenhuset var Henning H. Andersen, som dog ikke lige ramte dagen, og sluttede på en 6. plads med en score på 1087.

Alt i alt 2 guld og 1 sølv til Stenhuset i år. Personligt håber jeg at klubbens spillere vil bakke bedre op om dette i fremtiden.

Template Design Ext-joom.com