Stenhuset modtager fornemt legat

Det er en stor ære for Stenhuset, at vi i 2009 er blandt modtagerne af et sølv-legat fra Se og Hørs traditionsrige Gunnar Nu Fond. Stenhuset er, sammen med en række andre klubber, ledere, sportsudøvere og hold udvalgt blandt hundredevis af ansøgere til at modtage legatet, som er opkaldt efter en af Danmarks største og mest kendte sportsmænd og kommentatorer gennem tiderne, nemlig Gunnar "Nu" Hansen.

I brevet fra fonden hedder det bl.a.

"På SE og HØR Gunnar Nu Fonden og Danmarks Idræts-Forbunds vegne er det os en stor glæde herved at kunne meddele, at I er blandt årets modtagere af et legat, samt en Gunnar Nu sølvmedalje"

Stenhuset modtager legatet bl.a. som følge af klubbens ungdomsarbejde (både bredde og elite), vores brede udvalg af sportslige og sociale aktiviteter, Stenhusets medlemmers indsats som ledere på organisatorisk plan, samt vores målrettede indsats for at udvikle elitehold for både herrer, damer og ungdom.

Blandt de mange andre modtagere af legater fra Gunnar Nu Fonden er OL-svømmeren Lotte Friis, og såmænd også et af Danmarks allerstørste bowlingtalenter, nemlig Mik Stampe fra Kolding. Vi vil gerne benytte denne lejlighed til også at ønske tillykke til Mik, som modtog et SÆRDELES fortjent legat på kr. 25.000 fra fonden.

Med Stenhusets legat fulgte også en Gunnar Nu æresmedalje i sølv, som vil blive udstillet i vort nye pokalskab i Løvvang Bowling Center.

I Stenhuset er vi meget beærede over at modtage netop dette legat, som er en anerkendelse af klubbens indsats indenfor bowlingsporten og dansk idræt i almindelighed. Vi sender en stor tak til Fondens bestyrelse og et tillykke til alle øvrige legatmodtagere.

Template Design Ext-joom.com