Nedtur for herrerne i Jysk/Fynsk turnering

Af: Claus L. Sørensen

Stenhuset havde et herrehold med videre til semifinalen ved Jysk/Fynsk turnering, der blev spillet i Bowl ’n Fun i Hobro. Semifinalerunden var 4. runde, og sidste omgang inden den samlede finale. 8 hold var med, og der blev spillet om 4 pladser videre til finalen. Stenhuset stillede med Henrik Klujeff, Jeremy Christensen, Rune Christensen og Claus Sørensen.

Stenhuset var i semifinalen i pulje med Viking, ST, Stars and Strikes Frederikshavn, Fight, BK Viborg, Nordkraft, og Team Århus. Konkurrencen måtte siges at være øget og niveauet skulle derfor være højt for at vinde de nødvendige kampe for videre avancement til finalerunden.

Lad os sige det med det samme. Det blev ikke Stenhuset dag på banerne. Olieprofilen åbnede for gode og høje scores, da det var nemt at komme til lommen, og den reelle udfordring lå i at få væltet alle 10 kegler samtidigt, og at kunne gøre det flere gange i træk. Og her var Stenhusets herrer chanceløse. Stenhuset havde mange gode slag i lommen, og spillede for det meste rigtig god bowling, men keglerne ville ikke ned. Gode slag blev kun til 9’ere, og de dårlige slag blev straffet. Og når modstanderne så ud til at have markant nemmere ved at få væltet alle 10 kegler, blev kampene aldrig rigtigt spændende. Stenhuset tabte derfor 5 ud af 7 kampe, og var aldrig rigtig tæt på de 4 finalepladser.

Stenhusets bedste mand var Henrik Klujeff med 1227 på 6. Rune fik, efter en forfærdelig start med to lave fællesserier i starten af runden, sluttet flot af med 886 på de 4 sidste. Claus nåede 529 på 3, og Jeremy nåede 835 på 5.

Videre til finalen gik Viking, Stars and Strikes, ST og Fight.

Stenhuset slutter som nummer 6 med 4 point, og er derved ude af Jysk/Fynsk turnering for i år.
Eneste tilbageværende Stenhuset hold er damerne, der i sidste rundt kvalificerede sig direkte videre til finalerunden.

Template Design Ext-joom.com