1. division: Tredje storsejr på stribe

Stenhusets herrehold spillede lørdag d. 23/9 en af de bedste kampe i nyeste tid. Modstanderen var MBK07 fra Middelfart - et rigtig godt bowlinghold med mange unge talenter, som har gode tekniske evner. Dette viste modstanderen også i dele af dagens kamp, men Stenhuset afviste i de fleste tilfælde angrebene og spillede en fornem hjemmekamp. 

Vi kom rigtig godt fra start med en sejr på 8-0. Vores hold lavede lige over pari, mens modstanderen sluttede på 1070. 

I anden serie vågnede fynboerne i aller højeste grad op. De nåede 1310, hvilket var kampens højeste serie. Stenhuset spillede med 1242 også godt, men måtte bøje sig for et rigtig godt spillende udehold. 

Herefter spillede Stenhuset fire rigtig fine serier. De tre lå omkring 1250, mens den sidste lå på 1170. 3., 4. og 5. serie vandt Stenhuset 8-0, inden fynboerne snuppede to point i den sidste serie. 

Samlet vandt Stenhuset 40-8. En sejr, der blev grundlagt på godt bowlingspil, godt sammensatte doubler og en rigtig god holdpræstation!

Stenhuset ligger fortsat på førstepladsen i 1. division og skal søndag på langfart til Søndervig for at spille mod Beach Bowl. 

Dagens topscorere blev Anders (1348) og Claus (1305)

Template Design Ext-joom.com