Farvel til herreligaen

Stenhusets herrer skabte lørdag en matchbold til sig selv, da skæbnekampen i Rødovre mod Center blev vundet med 29-19. Dermed havde Stenhuset et forspring på 18 point før søndagens kampe. 

Stenhuset skulle på udebane møde Stars and Strikes Horsens, som allerede var kvalificeret til slutspillet. Center skulle på udebane møde allerede nedrykkede Suså. 

Stenhuset kæmpede flot på den svære udebane i Horsens. Vi nåede 7403 kegler, hvilket bestemt må siges at være godkendt. Efter en god start med en sejr på 2-6 (1263-1339) viste hjemmeholdet sig desværre for stærke. De bragte sig foran 24-16 efter 5 serier, hvilket betød, at Stenhuset skulle vinde 8-0 i sidste serie. Det viste sig umuligt desværre, især fordi en af hjemmeholdets doubler scorede 505. 

I Næstved stillede Suså BC et sekundahold mod Center, som kunne rejse hjem med en storsejr på 42-6. Suså spillede med en score på 6165 sæsonens klart dårligste hjemmekamp.

Dermed måtte Stenhuset betale den ultimative pris for en forfærdelig efterårssæson. Trods rigtig gode resultater i de seneste kampe, viste det sig ikke at være nok. Center overlever i ligaen med 348 point. Stenhuset slutter med 342 point og må ned i 1. division efter blot 2 sæsoner.

Dagens topscorer blev Kløjer med 1321. 

 

Template Design Ext-joom.com