Vital sejr til ligaherrerne i skæbnekamp i Rødovre

Af: Claus Sørensen

AFGØRELSENS TIME I HERRELIGAEN.

Herreenes ligahold stod lørdag over for en vaske ægte skæbne kamp i Rødovre mod BK Center. Kampen var en direkte kamp om hvem af de to hold der skulle følge Suså ud af herreligaen. Stenhuset havde inden kampen et forspring på 8 point, og en, på papiret, sværere kamp i sæsonafslutningen søndag. Det var derfor vigtigt at Stenhuset fik udbygget sin føring. Der var lagt op til en vaske ægte bowlinggyser i World Cup Hallen. 

Fra kampens start var det tydeligt at mærke, at kampen havde meget nerve. Center lagde ud meget højtrystede og kampen udviklede sig hurtigt til en meget larmende affære. Spillet viste tydeligt at det var to jævnbyrdige hold og at det nemt kunne blive en meget tæt kamp. 

Mod første series slutning var alt helt lige. Erik og Lars trak sikkert fra og vandt, Torben og Anders måtte se sig slået med sølle 7 kegler, og Claus og Kløjer kunne på en fantom afslutning sikre den sidste double med blot 6 kegler. 6-2 til Stenhuset. 

2. serie var længe lige så tæt, men på en stærk slutspurt fik vi sikret alle 3 doubler. Vi førte nu 14-2! Og så blev Center pludselig meget stille!

3. Serie endte 5-3 til Stenhuset. Og det skal vi nok være glade for. Lars/Erik tabte klart, Claus/Kløjer fik lidt heldigt uafgjort og Anders/Torben fik vundet stort nok til at vinde keglefaldet. 19-5 til os!

4. Serie blev et vendepunkt for vores nedslående modstandere. De havde i et par serier virket opgivende, frustreret og følt sig en smule uheldige. Men de fik lidt gejst på holdet, fik løftet niveauet og budt os lidt mere modstand. Vi var længe bagefter men marginalerne gik vores vej og det blev 4-4. Nu 23-9 til os. 

5. Serie blev en kopi af 4. Vi lignede ikke det bedste hold, men var kølige i afgørelsen og må også indrømme vi havde de sidste held med os. 4-4 igen. 27-13 nu!

6. og sidste serie, blev en rodet omgang. Det var tydeligt at mærke at begge hold vidste at et hver point på dette tidspunkt kunne være afgørende for overlevelsen i ligaen. Det var længe helt lige i alle doubler, og vi formåede at vinde en enkelte double. 2-6 og 29-19 til os samlet. 

Dagens topscorer blev Torben med 1323. 

Kampen sender Stenhuset 18 point foran Center inden søndagens sidste og afgørende kamp. Center skal til "tilfældighedernes land" Næstved, og møde ligaens bundprop. Og Stenhuset skal til Horsens, og møde sæsonens positive overraskelse Stars And Strikes.

Stenhuset har efter et par gode kampe sikret sig en lille matchbold og kan søndag selv afgøre deres skæbne. Følg med live på klubbens Facebook gruppe søndag kl. 12.00!

Template Design Ext-joom.com