Ligaherrerne satte LBC til vægs

Stenhusets ligaherrer spiller med kniven på struben i øjeblikket og kæmper for hvert et point, som kan blive vitalt i kampen for at undgå nedrydkning. Dagens modstander i sæsonens sidste hjemmekamp i Løvvang var holdet ligaens øjeblikkelige andenplads, lokalrivalerne fra LBC. Stenhuset havde før i dag aldrig vundet et indbyrdes opgør mod LBC i ligaen.

LBC stillede svækket til dagens kamp, eftersom flere ad de normale stamspillere var til Eurochallengestævne i Berlin. Stenhuset var meget bevidste om. at denne mulighed skulle udnyttes. 

I første serie var Stenhuset det bedste hold. Stenhuset vandt 6-2 (1293-1238) og ingen af doublerne var vildt tætte. Utroligt nok startede Torben, Lars og Erik alle med en serie på 243. 

I anden serie gik de grønne et gear op. Stenhuset var dog fortsat fint med, men som så ofte før i sæsonen endte en serie, hvor Stenhuset burde have meldt sig ind, med et 0-2 nederlag (1220-1291). Det var kun en skidt afslutning der forhindrede Stenhuset i at snuppe 2 point. 

Heldigvis kom vi godt igen og vandt tredje serie 6-2 (1336-1224). Jeppe (192) var eneste mand under 200, så dette taler jo sit tydelige sprog om en god serie for holdet. 

I fjerde serie udnyttede Stenhuset at LBC havde problemer og vandt 8-0 (1273-1123). To doubler vandt klart, mens Lars og Erik satte trumf på med en sejr i en tæt double. 

Femte serie sluttede 2-6 (1220-1270), inden Stenhuset snuppede sidste stik 6-2 1250-1174. 

Dagens topscorer: Lars H (1388). 

Stenhusets samlede sejr lød på 28-20 (7592-7320). Vi må ærligt sige, at hvis holdet hele sæsonen havde spillet på et niveau som i dag, så ville nedrykning slet ikke være et tema. 

I dagens rent københavnske opgør vandt SISU 26-22 over Center. Dermed udbygger Stenhuset afstanden til nedrykningsstregen fra 2 til 8 point. Om 14 dage afgøres vores skæbne. Lørdag spiller vi den direkte nedrykningsduel mod Center i Rødovre - en kamp, som vi realistisk set er nød til at vende. Søndag gælder det nemlig sæsonens sidste kamp, hvor Stenhuset spiller i Horsens, mens Center skal til Næstved. Stenhusets kamp er på papiret væsentligt sværere, så det er nødvendigt med en buffer. Omend det bliver særdeles vanskeligt at hente en udesejr over Center, så er der ingen tvivl om, at vi efter dagens kamp sender et selvtillidsfyldt hold afsted, som tror på sig selv! 

Template Design Ext-joom.com