2. division: Flot udesejr og fremragende spil i Århus

Lørdag drog 2. hold herrer til Århus for at tage kampen op med Amici. Stenhusets andethold har haft en svingende start på sæsonen, så en sejr og noget godt spil, var det vi gik efter, og det viste sig at skulle blive temaet for kampen. På grund af et par afbud på Ligaholdet, var det en lidt anden besætning på dagens hold, men absolut en opstilling med et godt potentiale.
 
1. serie så vi længe ud til at vinde klart, men dårlige afslutninger på flere baner betød, at vi måtte forære Amici 4 point, ærgerligt. Marginalerne var, som sædvanligt kan man sige, ikke med os. 1105-1060 i vores favør siger det vist meget godt.
 
2. serie, her var der kun lidt spænding i den ene double, og den vandt vi med 15 kegler. Desværre tabte den ene double så stort, at keglerne gik til Amici, så helt lige efter 2 serier. 1110 mod Amicis 1113 vidner også om en lige serie.
 
3. serie, desværre måtte Jan P trække sig med begyndende rygproblemer, så nu var det nødvendigt, at resten af holdet spillede solidt. Generelt fik vi også lagt lidt kegler på og nåede 1140. Amici nåede 1105, desværre vandt de en double med blot 4 kegler, vi vandt en double med 8 kegler, så spænding var der absolut.
 
4. serie var sæsonens absolutte ”højder” af holdet. 2 doubler var helt ustyrlige og nåede begge over 500 kegler. Leo og Martin scorede henholdsvis 253 og 259, og Stefan og Per Dennis henholdsvis 226 og 278. Her var Amici reduceret til statister. Igen måtte vi desværre acceptere et nederlag i den sidste double, det viser også bare, at hjemmeholdet hele tiden troede på det, fin indstilling. Samlet nåede vi flotte 1382, absolut ikke hverdagskost, men fedt at være holdspiller sådan en dag.
 
Samlet vinder Stenhuset 20-12 efter en god præstation. Sejren kunne godt være blevet større, uden at det ville have været dybt uretfærdigt, men sådan blev det ikke. Keglefaldet 4736 mod 4401.
Dagens topscorere blev Per Dennis med 900, Martin Rosenkvist med 836, og Stefan med 604 på 3.
 

Template Design Ext-joom.com