Ligaen: Tæt herrekamp endte i remis

Af: Claus Sørensen

I Bowlingligaens 3. runde stod Stenhusets herre 1 over for københavnske BK Center. BK Center rykkede op fra øst samme år, som vi rykkede op i vest. Og efter to store nederlag til dem i sidste sæson havde holdet en del, der skulle bevises. Til kampen var der afbud fra Jeppe og Jeremy, og der var derfor blevet plads til Claus og Per H. Grundet et sprunget vandrør kunne Lars Høberg heller ikke nå frem til kampstart, og måtte derfor se kampen fra tribunen. Heldigvis var Jeremy alligevel blevet klar til kamp og kunne med kort varsel træde til i stedet for Lars.

Taktikken var klar fra start. Vælg en profil, der passer til vores spillere og ikke passer til modstanderne. Og fra start virkede taktikken perfekt. Center så meget skidt ud, og vi kunne sikkert vinde 8-0.

Efter det første baneskift viste Center sig dog bedre til at justere sig ind på banernes ændring og vandt 0-8. De vinder her blandt andet med 3 og 6 kegler. Banerne ændrede sig markant anderledes, end vi havde forudset, og det var vi bare ikke gode nok til at tilpasse os.

I 3. serie fortsatte Centers dominans, og det lignede hele vejen 0-8 igen. Men efter et stort koks i 10. rude fik Claus muligheden for at sikre sejren, og med 3 strikes i 10. rude vandt vi den double med 1 kegle.

4. serie blev starten på et flot comeback fra os. Vi fik bedre gang i spillet, fik lavet de nødvendige justeringer og trods det, at vi tabte en double med 13 kegler, formåede vi at hive en 6-2 sejr hjem. Erik sparede 10. rude for at sikre en doublesejr med 5 kegler, og Per og Claus lukkede 10. rude til en sejr på 23 kegler. Dermed sikrede vi også keglerne med 15 og fik udlignet kampen til 16-16.

5. serie fortsatte i samme spor bortset fra to spillere fra Center, der pludselig fandt en hel del strikes frem, og med 242 og 244 fordelt på to forskellige doubler vandt de sikkert 6-2 og kom foran 18-22.

6. serie blev en kamp mod banernes ændringer og den presserende træthed hos begge hold. Begge hold lavede flere fejl og spillede mere usikkert. Begge hold kæmpede for at få noget momentum og tage det afgørende skridt i kampens afslutning. Heldigvis trak vi det længste strå og fik hevet to doubler, samt det samlede keglefald, hjem til os. Kampen sluttede dermed uafgjort 24-24.

Med fraværet af flere spillere og baneforholdenes overraskende udvikling må det antages, at 24-24 er et ganske udmærket resultat. Stenhusets bedste spillere var Torben på 1181, Erik på 1178 og Claus på 1105.

Herrernes førstehold spiller i morgen søndag deres 4. kamp i sæsonen hjemme i Løvvang mod Suså BC kl. 12.00. Suså har siden sidste år mistet hele deres ligahold, og alt andet end en stor sejr er derfor uacceptabelt.

Template Design Ext-joom.com