Liga herrer: Vinder over Sydjysk i Brørup

Herreligaen er nu nået til sidste spilleweekend, og turen gik i dag lørdag til det sønderjyske, hvor vi skulle møde Sydjysk Bowlingteam fra Brørup. Sydjysk er sammen med Viking fra Viby nedrykningstruet, mens vi ligger midt i tabellen uden de store muligheder for at nå i slutspillet.

Dagens kamp blev spillet på olieprofilen Los Angeles, som skulle vise sig at være svær på banerne i Brørup.

Vi startede udmærket ud, men det gjorde Sydjysk også. Vi fik dog afsluttet bedst i to af de tre doubler, men den tredje tabte vi så stort, at det blev 4-4 efter 1157 mod 1191. Det blev dog samtidigt også dagens højeste serie, når det to holds samlede keglefald lægges sammen. Herfra blev det svært, hvilket kampens videre resultater vidner om.

I anden serie faldt niveauet, men mest for Sydjysk. To doubler endte tæt, med under ti keglers forskel. Der gik en hver vej, så det blev 6-2 til os efter 1121 mod 1066.

I tredje serie hævede begge hold niveauet. Vi vandt to doubler og tabte en, og så var det igen 6-2 til os efter 1154 mod 1122.

I fjerde serie, som resultatmæssigt blev kampens dårligste, hentede vi igen 6-2. Vi vandt en tæt double med 351-343, og det samlede keglefald blev 1054-1012.

Den femte serie blev en lille nedtur. Vi fik os løftet lidt, men Sydjysk blev meget bedre. Nu hang vi efter, og lå på et tidspunkt til at tabe det hele. Vi fik dog vendt en double, med en god slutspurt, og så endte det 2-6 efter 1117-1169.

Sidste serie blev hurtigt afgjort. Vi kom bagud i en double og foran i de to, og det blev aldrig spændende. Det blev for os dagens højeste serie, endda over pari. Sidste serie endte igen 6-2 efter 1211-1112. Samlet endte kampen med 30-18 til os og keglerne blev relativt lave 6814-6692.

Bedste personlige resultat blev Lars med 1255.

I morgen søndag spiller vi sæsonens sidste kamp. Vi skal til Vejle hvor vi skal møde Enghaven, der fortsat er med i kampen om en slutspilsplads. Vi ligger på en 6. plads, og skal gerne holde den plads i slutstillingen. Det er et fint resultat af herrernes første sæson i ligaen.

Template Design Ext-joom.com