Flere Stenhuset spillere i finalen i Odense, hvor Mika strøg til tops

Odense Bowlinghal dannede i weekenden d. 12.-14. september 2014 rammen om "Odense Eventyrstævne", der var det andet ungdoms-ranking stævne i denne sæson. Fynboerne har erfaring gennem flere år med at arrangere ungdomsstævner, men denne weekend var der præmiere på nyt format og nyt navn: Eventyrstævne i god tråd med Odenses berømte eventyrdigter, H.C. Andersen.

For Stenhuset blev stævnet en pæn succes. Der blev opnået topresultater, og fire spillere klarede vejen fra indledende runde, over semifinalen, til finalen. Det var Jeremy, Charlotte (B-finale), Mika og Christine. Rent keglemæssigt var der dog længere mellem snapsene end ellers. Der var meget få høje resultater, så der er ingen tvivl om, at baneforholdene i Odense var udfordrende.

Lad os starte med at se på Stenhusets resultater i indledende runde:

I rækken for junior piger satte Mika Guldbæk sig med 986 på en foreløbig 2. plads efter indledende runde. I samme række blev Maria Jul Jensen nummer 4 (883)Camilla Tranum nummer 10.

I ynglingerækken placerede Christine Hansen sig på 4. pladsen med 1114, mens Jeremy med 1049 blev nummer 6. Stefan S. Larsen (971) blev nummer 13, mens Jeppe Jakobsen med 958 blev nummer 15. Emma K.M. Jensen (922) blev nummer 20, mens Charlotte Tranum (913) blev nummer 21.

Semifinaler:

I semifinalen fandt Stenhusets spillere generelt bedre spil frem, end tilfældet var i indledende runde.
Med 743 (4 serier) spillede Mika Guldbæk sig op på førstepladsen i sin række. Maria scorede 567, hvilket desværre kun rakte til en samlet 5. plads :-( Det var kun top-4, der kvalificerede sig til finalen.

I ynglingerækken sluttede både Christine (790) og Jeremy (744) i top 4 efter semifinalen.

Finaler:

I finalerne skulle der spilles "mand mod mand" (x2) Vinderne gik videre til guldfinalen, mens taberne skulle spille om 3. pladsen.
Mika skulle først op mod Laura Laugesen fra Stars and Strikes. Her vandt Mika sikkert med 188-140, og dermed skulle hun i den endelige finale på mod Line Brandt Christiansen, ligeledes fra Stars and Strikes. Her vandt Mika med 171-160, og dermed var hun VINDER af Odense Eventyrstævne. Tillykke.

I ynglingerækken skulle Jeremy og Christine op mod hinanden. Her trak Christine det længste strå med en sejr på 163-157. Jeremy tabte efterfølgende kampen om 3. pladsen mod Trekantens Tim Stampe med 160-170, mens Christine desværre også tabte finalen med meget lille margin: 193-194 blev det mod Sporvejenes Rasmus Berring.

Charlotte Tranum kom i finalen for piger (jun/yng) under 160 i snit. Her tabte hun den første serie mod Jule Telander fra Center med 122-135, men efterfølgende vandt hun kampen om 3. pladsen mod Louise G. Nielsen fra Pin-Crackers med 136-126.

Tillykke til Stenhusets spillere med resultaterne, og tak til turleder Johan!!!

Tre af Stenhusets præmievindere: Mika, Charlotte og Christine, ses herunder