Masser af Stenhuset-medaljer ved nordjysk mesterskab

Løvvang Bowling Center var for andet år i træk vært, da der d. 17. november 2013 blev spillet nordjyske mesterskaber for ungdom (regionsmesterskaber). Stenhuset stillede i stækt antal op til dette mesterskab, som havde deltagende spillere fra Skagen, Frederikshavn, Hobro, Hjørring og Aalborg.

Mesterskabet blev afviklet over seks serier europæisk spillemåde i kategorierne puslinge, juniorer og ynglinge, hhv. drenge og piger.

I puslingerækkerne havde Stenhuset ingen spillere til start i pigerækken, men i drengerækken blev det til en flot bronzemedalje til Sebastian Rosa, der stillede op i sit første mesterskab. I samme række blev Loke Houbo Christensen nummer 4.

I juniorernes pigerække var der kun hvide Stenhuset-trøjer på medaljeskamlen. Emma K.M. Jensen blev med 1064 suveræn vinder af rækken. Sølvmedaljen gik til Mika Guldbæk (975) og bronzen til Camilla Tranum (918). Også på de efterfølgende placeringer var der Stenhuset spillere at finde: Maria Jul Jensen blev nummer 4 og Kira W. Eskildsen nummer 5.

Hos drengene vandt Tobias K. Madsen en flot bronzemedalje, 9 kegler foran fjerdepladen.

I ynglingerækken var der både guld- og sølvmedalje til Stenhuset i pigerækken. Her vandt Charlotte Tranum guld med 944 og Line D. Olsen sølv med 921. Også det samme gjorde sig gældende i drengerækken. Her vandt Daniel G. Nielsen guldmedalje (1079) og Markus E. Kristoffersen vandt sølv med 1044. Stefan Schou Larsen måtte desværre udgå med en skade.

Stenhuset ønske stort tillykke til de mange medaljetagere og siger tak til de frivillige, der bidrog til at arrangere mesterskabet.