Stenhuset fik fem regionsmestre

JBUs regionsmesterskaber for ungdom (nordjysk mesterskab) blev lørdag d. 10. november 2012 spillet i Løvvang Bowling Center. Der var 37 spillere til start i ungdommens seks kategorier. Stenhusets spillerede leverede særdeles flotte præstationer ved dette mesterskab og høstede dermed en masse medaljer, heraf ikke færre end fem ud af seks mulige guldmedaljer.

Lad os begynde hos puslingene. Her lykkedes det for Camilla Tranum at snuppe guldet med en flot score på 696. Og sørme om det ikke også var en Stenhuset-spiller, der snuppede sølvet, nemlig klubmesteren Maria Jul Jensen, der scorede 669. Stort tillykke til de to talentfulde piger med de flotte medaljer.

I drengerækken (puslinge) blev Nicklas Johansen den bedst placerede Stenhuset-spiller. Med en score på 679 sluttede han på 6. pladsen.

I juniorrækken spillede Mika Guldbæk et rigtig fint regionsmesterskab, som understreger, at hun er inde i en supergod sportslig udvikling i øjeblikket. Med 1114 kegler blev hun en suveræn nummer 1, næsten 150 kegler bedre end nærmeste forfølger. I samme række vandt Emma K. M. Jensen bronze med 965 kegler - og så var hun endda kun sølle 8 kegler fra sølvet.

Hos drengene (junior) stod Stenhusets Jeremy A. Christensen for dagens i særklasse bedste resultat, da han med 1255 (!!) vandt drengerækken suverænt. Stenhuset ønsker Jeremy stort tillykke, ikke alene med guldmedaljen, men også med måden det skete på. Stefan Schou Larsen blev nummer 4 i denne række.

Hos ynglingene var der guld til Karina Kristensen, der scorede 1028. Line D. Olsen vandt bronze med 809 kegler. Tillykke også til "de store piger" med medaljerne :-)

Og endelig: I rækken for ynglinge drenge vandt Marc B. Ofverlind guld med 1021 kegler. Daniel G. Nielsen sikrede sig sølvet med 991, og med 931 kegler sørgede Marcus E. Kristoffersen for, at samtlige medaljer i denne række havnede hos Stenhuset.

Stort tillykke med alle de mange flotte medaljer. Og så var der jo også mange andre dejlige oplevelser at glæde sig over. Benjamin N. Jensen spillede for eksempel sit første mesterskab og fik en flot syvendeplads i puslingenes drengerække med 621 kegler.