Mika Guldbæk blev dobbelt dansk mester

Stenhusets Mika Guldbæk blev i weekenden d. 19.-20. maj 2012 dobbelt dansk mester - dvs såvel individuelt som i double. Det foregik under UDM 2012 i Lanes & Lounges i Tårnby på Amager. I double spillede Mika sammen med Megan Gales Dicay, og med samlet 1964 kegler vandt de to piger med næsten 300 keglers margin til de nærmeste forfølgere.

Selv scorede Mika 905 kegler i indledende runde og 651 på fire serier i semifinalen. Det rakte til en andenplads før trinfinalerne, og dermed trådte Mika ind på næstsidste trin. Her blev Mikas modstander Kamille V. Jørgensen fra NIF (Nordlangeland), som hun besejrede med 164-131. Dermed var hun klar til guldfinale mod Megan Gales Dicay. Mika tabte den første serie med 145-159, og dermed var der maksimalt pres på før den sidste serie. Men her viste Mika, at hun trods sin unge alder allerede har stor finalerutine. Med en sejr på 182-147 sikrede Mika sig den samlede sejr, og dermed det danske mesterskab. Stenhuset ønsker stort tillykke.

I juniorernes pigerække var der flere medaljer at glæde sig over for Stenhuset. Rikke N. Johansen vandt sølv i double sammen med Mette Hald fra Stars and Strikes. Rikke scorede 988 på 6 serier, hvilket rakte til en foreløbig femteplads (individuelt) og dermed adgang til semifinalen. Også Line D. Olesen (7) og Emma K. M. Jensen (9) sikrede sig adgang til semifinalen med fine resultater. Semifinalen blev endestationen for Line og Emma (som dog spillede rigtig fin bowling - især Line lavede sit hidtil flotteste mesterskabsresultat), mens Rikke avancerede fra fjerde- til tredjepladsen. Rikke havde dog spillemæssigt en skidt weekend i Tårnby, og i trinfinalen (trin 3) tabte hun med 135-160 til Mette Hald, og dermed sluttede hun på en lidt skuffende individuel fjerdeplads - øv!

Der var ikke yderligere medaljer eller semifinalepladser til Stenhuset, men du kan se ALLE VORES SPILLERES resultater på dette link:

http://www.bowlingsport.dk/udm-resultater.aspx

Template Design Ext-joom.com