Dobbelte jyske mesterskaber til Mika og Rikke

Årets udgave af det jyske ungdomsmesterskab var rykket ud på den jyske hede, idet Herning Bowlinghal lagde baner til arrangementet. Det blev et meget vellykket arrangement, både organisatorisk og sportsligt – og især set med Stenhuset briller. Hele 5 Stenhuset-spillere var i den individuelle finale, og her blev det til to guld- og en sølvmedalje. Derudover blev det også til jyske mesterskaber, samt øvrige medaljer, i par. I sandhed et flot mesterskab af Stenhusets ungdomsspillere.

Lad os begynde i puslingerækken. Her var Stenhusets Mika Guldbæk helt og aldeles suveræn i indledende runde, hvor hun scorede imponerende 1145. Det rakte til en meget sikker førsteplads og dermed adgang til semifinalen. Denne adgang fik også en af Stenhusets nyere spillere, nemlig Kira Wittrup Eskildsen. Kira scorede flotte 743 i indledende, hvilket var præcis 10 kegler flere end spilleren på femtepladsen. Også Camilla Tranum deltog i mesterskabet, og hun sluttede på syvendepladsen.

I semifinalen fortsatte Mika og Kira det flotte spil. På fire serier scorede Mika 217, 196, 140 og 169, hvormed hun fastholdt førstepladsen før trinfinalen. Kira scorede 112, 126, 141 og 179 – og dermed blev hun bare bedre og bedre efterhånden som semifinalen skred fremad. I trinfinalens første kamp skulle Kira op mod Katrine Gregersen fra Trekanten, og her var der desværre ikke så meget at stille op: Kolding-pigen vandt med 172-111. Kira var dog særdeles tilfreds med sin flotte fjerdeplads – og dette med rette. På andet trin tabte førnævnte Katrine Gregersen med 127-141 til Line B. Christiansen fra Stars and Strikes, og dermed var Mikas finalemodstander fundet. Efter at have vundet første serie med 172-146 blev Mika pludselig nervøs og tabte 2. serie med 157-167. Men heldigvis fik hun genfundet melodien i tredje serie, som hun vandt 181-128. Dermed kan Mika, i suveræn og fortjent stil, kalde sig individuel jysk mester 2012.

Hos juniorerne fulgte Rikke N. Johansen op på sit flotte resultat i KBUs ungdomsstævne og var i indledende lige så suveræn som Mika var i puslingerækken. Med 1303 kegler var Rikke den klart bedste pige, og da hun i semifinalens fire serier scorede 220, 188, 190 og 248 endte hun med et forspring på næsten 300 kegler til nummer 2 før trinfinalen. Her var Rikke imidlertid lige ved at snuble mod Cecilie Simonsen fra BK Ribe, som var modstanderen i guldfinalen. Rikke tabte den første serie med 139-156, men vandt herefter 2. serie så marginalt som 186-185. Nu havde Rikke overtaget og vandt 3. og afgørende serie 215-172. Dermed kan også Rikke kalde sig individuel jysk mester.

I juniorernes pigerække var også Emma K. M. Jensen og Charlotte Tranum med i semifinalen – de sluttede som hhv. nummer 7 og 8. Flot gået af dem begge!

I juniorernes drengerække scorede Jeremy A. Christensen 1105, hvilket rakte til en syvendeplads efter indledende runde. I semifinalen fik Jeremy imidlertid spillet sig op på fjerdepladsen, og dermed fik han adgang til trinfinalen. Her tabte Jeremy desværre den første serie med 129-173, og dermed sluttede han på fjerdepladsen. Dette er dog en flot placering i en meget stærk række.

I ynglingerækken viste Erik K. M. Jensen endnu en gang prøver på sit meget store talent. Med 1320 kegler i indledende runde lagde han sig i spidsen for drengerækken, og denne placering fastholdt han med godt spil i de fire serier i semifinalen. I trinfinalen blev Eriks modstander i guldfinalen Lars Nedergaard fra BK Skive, og her kunne Erik desværre ikke fuldende et ellers meget flot mesterskab. Første serie blev tabt 200-224, og anden serie blev tabt 157-175. Dermed sluttede Erik med en individuel sølvmedalje. Stort tillykke med det.

Lad os til sidst se på medaljehøsten i par-disciplinen. Her blev der spillet om det jyske mesterskab i 2-mandshold, og også her vandt Stenhuset mange medaljer. Mesterskabet i denne disciplin afgøres ud fra resultaterne i indledende runde, og Stenhuset høstede følgende medaljer:

Ynglinge drenge:
GULD til Erik K. M. Jensen sammen med Marc Ofverlind fra HIK Hobro.

Junior piger:
GULD til Rikke N. Johansen sammen med Mette Hald fra Stars and Strikes Horsens

Puslinge piger:
GULD til Mika Guldbæk sammen med Line Brandt Christiansen fra Stars and Strikes Horsens
sølv til Camilla Tranum sammen med Katrine Gregersen fra Trekanten.
bronze til Kira W. Eskildsen sammen med Laura K. Laugesen fra HBK 91, Horsens.

Dermed kan både Mika og Rikke kalde sig DOBBELTE jyske mestre. Vi skal heller ikke glemme, at Emma K. M. Jensen / Charlotte Tranum sluttede på 4. pladsen i junior piger par. Samme placering fik Jeremy A. Christensen hos drengene sammen med sin makker, Patrik fra KBK/Kammeraterne.

Alle resultaterne fra JM 2012 kan ses på Jydsk Bowling Unions hjemmeside (www.jbwu.dk)Stenhusets medaljetagere ved JM ungdom 2012

Template Design Ext-joom.com