Tre regionsmesterskaber til Stenhusets ungdomsspillere

Brønderslev Bowling Center lagde baner til årets sidste mesterskab, nemlig regionsmesterskabet for ungdom (det nordjyske mesterskab). I forhold til de senere år var mesterskabet særdeles godt besøgt, hvilket er meget glædeligt. Udsendelsen af indbydelsen i ungdomsafdelingen var "glippet" i juletravlheden, og derfor blev tilmeldingsfristen meget kort. Det beklager vi naturligvis, og håber, at vi næste år kan sende endnu flere spillere til regionsmesterskab.

Stenhusets søskendepar, Erik og Emma K. M. Jensen, havde en rigtig god dag i Brønderslev. Emma scorede flotte 913 (152 i snit), og blev dermed regionsmester for puslinge piger. Storebror Erik sluttede en meget, meget flot halvsæson af med at lave et fantastisk resultat på hele 1357. Dermed blev han regionsmester for ynglinge drenge. I samme række var der sølv til Jacob M. Mikkelsen, der scorede imponerende 1274. Bronzen gik også til Stenhuset, nemlig til Andreas Ydesen med 1166.

I ynglingenes pigerække vandt Karina Kristensen guld med 1027. Tillykke med det! Hos juniorerne var der ingen medaljer til Stenhuset, men både Markus, Daniel og Line gjorde det godt! I puslingerækkerne var der bronze hos drengene til Kasper K. Kristensen, der scorede 824, samt sølv til Mika Guldbæk, der scorede 861.

Tillykke til alle Stenhusets medaljetagere og tak til arrangørerne for et godt nordjysk mesterskab.

Template Design Ext-joom.com