Stenhuset på slutspilspladser efter 1. runde i ungdommens landsturnering

I weekenden d. 16.-17. oktober 2010 lagde Odense Bowlinghal baner til første runde i årets udgave af landsynglinge og landsjuniorturneringen. Stenhusets stiller op i juniorturneringen som guldvindere fra 2009 og sølvvindere fra 2010, men i år er det et meget ungt Stenhuset hold, som skal deltage i turneringen. Mika og Jeremy (puslinge) er to af holdets spillere, sammen med Rikke N. Johansen og debutanterne Daniel G. Nielsen og Markus E. Kristoffersen.<

Det lykkedes for Stenhusets hold at erobre 21 point i de syv kampe, og dette rækker til en foreløbig fjerdeplads, blot ét point efter Smut på tredjepladsen og tre point foran SISU på femtepladsen. Dermed er spændingen stor inden anden runde i Løvvang i januar 2011, hvor Stenhuset skal forsøge at holde fast i top-4 placeringen, som giver adgang til medaljeslutspillet.

Stenhusets ynglingehold leverede en rigtig god præstation i Odense. Rent faktisk var vores hold det ynglingehold, der væltede flest kegler. "Desværre" rakte dette kun til en placering som tredjebedst i stillingen efter første runde, hvor vores hold hentede 21 point. Der er dog så langt ned til bundplaceringerne, at det bestemt ser ud til, at Stenhuset skal spille om medaljer til foråret. Turneringen føres af Grindsted BK og Center.

Du kan se resultater af samtlige weekendens kampe på nedenstående link:

http://www.spilbowling.dk/page5422730.aspx

Tak til Henriette, Kim og Hans Peter samt alle spillerne for en god weekend i Odense.

Template Design Ext-joom.com