Jeremy A. Christensen vandt Smuts ungdomsstævne

Stenhusets ungdomsspillere var i weekenden d. 18.-19. september en tur i Odense, hvor Bowlingklubben Smut afviklede sit årlige ungdomsstævne, som var det andet i rækken af ungdoms-ranking stævner i denne sæson. Generelt set gjorde Stenhusets spillere ikke det store væsen af sig i dette stævne, hvor for mange spillede på et lavere niveau, end de har gjort i sæsonen indtil nu. Det betyder dog ikke, at der ikke var ting at glæde sig over. Jeremy A. Christensen viste nemlig endnu en gang sit store talent, og vandt puslingerækken i flot stil. I samme række blev Mika Guldbæk en flot nummer tre. Samtidig hentede Rikke N. Johansen en andenplads i juniorrækken efter et knebent nederlag i finalen.

Jeremys sejr kom i hus efter en flot finale, hvor Patrik J. Sørensen fra KBK/Kammeraterne blev slået i to serier. Den første serie vandt Jeremy med 175-153, mens anden serie blev vundet 213-177. En MEGET flot præstation af Jeremy, som Stenhuset ønsker stort tillykke med. Mikas tredjeplads kom i hus efter en meget flot finale. Først slog hun den ellers meget stærke Kira Hansen fra SISU med 185-139, og herefter tabte hun marginalt med 178-181 til Jeremy, som dermed fik revanche for klubmesterskabet, hvor Mika vandt i finalen. Men bemærk de høje resultater!! Både Mika og Jeremy er virkelig store talenter indenfor dansk bowling i øjeblikket.

Hos juniorerne lagde Rikke N. Johansen sig i spidsen allerede efter indledende runde, hvor hun med et resultat på 1225 var den klart bedste. Selvom resultatet i semifinalen blev knap så imponerende, så lå Rikke på en suveræn førsteplads inden trinfinalen. I finalen mod Lærke Petersen fra Smut fik Rikke desværre ikke spillet til at flyde, og efter et nederlag på 169-177 i den første serie var en sejr på 177-173 ikke nok i anden serie: Rikke tabte med sølle fire kegler. Øv!

Hos ynglingene var Erik K. M. Jensen den bedste Stenhuset-spiller. Med 1127 i indledende runde kvalificerede han sig til semifinalen, hvor han sluttede på den utaknemmlige femteplads, der lige præcis ikke gav adgang til finalen. Der kom til at mangle i alt 24 kegler. Erik sluttede fantastisk stærkt af i de sidste serier, både i indledende runde og i semifinalen, så mon ikke han ærger sig over, at han i begge tilfælde fik en svag start.

Stine N. Johansen sikrede sig adgang til trinfinalen hos pigerne uden at spillet for alvor var prangende. I indledende runde blev det til 1067, og finalepladsen var ikke for alvor i fare i semifinalens seks serier. I trinfinalen var Stine desværre ikke klar fra start, og tabte forholdsvis klart (144-179) til Karina Kristensen fra SISU.

Stenhuset ønsker tillykke til alle finaledeltagerne med de flotte placeringer, og til de, som ikke havde deres bedste dag i Odense er der blot at sige: Kom igen! :-) Tak til alle ledere og chauffører, som gjorde de mange spilleres deltagelse i det fynske ungdomsstævne mulig.

Template Design Ext-joom.com