Rikke N. Johansen sejrede i Copenhagen Youth Open

Stenhusets ungdomsspillere tog i weekenden hul på den nye sæson med det første af i alt otte ungdoms-raking stævner, nemlig det traditionsrige Copenhagen Youth Open, som afvikles i World Cup Hallen i Rødovre. Stævnet har, ud over deltagelse fra hele Danmark, traditionelt en del deltagere fra Sverige.

Stævnet blev en triumf for Stenhusets talentfulde juniorspiller, Rikke Nørgaard Johansen. Hun vandt pigerækken for 13-15 årige, og dermed levede hun op til forventningerne om en topplacering efter sidste sæsons flotte præstation i Ungdoms-Ranking. Hun scorede 1093 i indledende runde, og fik en flot start med over 200 i de første to serier. I semifinalen spillede hun sig helt til tops med flotte 778 på fire serier, og 708 i finalen var nok til at holde forspringet, som endte med at blive på ca. 65 kegler ned til nummer 2. Stort tillykke med Rikke!!!

Også Rikke søster, landsholdsaktuelle Stine Nørgaard Johansen, indledte sæsonen i flot stil. Hun spillede sig til en andenplads i pigerækken for 16-18 årige, hvilket må siges at være en meget flot præstation i et stærkt besat stævne. I indledende runde blev det til 1121 og efter 733 i semifinalen indtog hun en foreløbig tredjeplads. Med 749 i finalens fire serier kravlede hun op på andenpladsen, men manglede ca. 65 kegler for at indhente den vindende svensker, Jenny Wegner fra Spader Dam. Stine har netop besluttet at tørne ud for Stenhusets damehold i bowlingligaen i den kommende sæson, og vil således ikke længere spille ungdomskampe. Ungdomsstævnerne vil hun dog fortsat deltage i, og man må sige, at resultatet i Copenhagen Youth Open var en flot indledning på sæsonen.

Et andet af Stenhusets stortalenter, Kim Knudsen, der også netop er blevet genudtaget til landsholdstruppen, opnåede en tredjeplads i sin række (13-15 år), hvilket satte en tyk streg under forventningerne til en stor sæson for Kims vedkommende. I indledende runde scorede Kim 1122, hvilket rakte til en foreløbig sjetteplads. I semifinalens fire serier blev det til 719, og derefter 767 i finalen. Det rakte lige akurat til at kravle op på tredjepladsen, men den vindende svensker var ret suveræn. I Drengenes række for 16-18 årige blev Andreas "Stump" Ydesen i øvrigt nummer 6. Efter 1106 i indledende runde, scorede han 792 i semifinalen. I finalen fortsatte det gode spil (747), og dermed var sjettepladsen i hus. Dejligt at se Andreas tilbage på højt niveau!!!Martin Baun og Erik K. M. Jensen leverede med 1097 og 1082 også gode, solide præstationer. Erik fortsatte det fornuftige spil i semifinalen, mens Martin Baun desværre gik ned. Ingen af spillerne slap igennem til finalen.

I pigernes række for 7-12 årige blev Emma K. M. Jensen nummer 9 i indledende runde med 783 kegler. Dermed opnåede hun adgang til semifinalen, som desværre blev endestationen. Her scorede hun 530 på 4 serier.

Stenhuset ønsker stort tillykke med ungdomsspillernes mange flotte resultater.

Alle resultater fra stævnet kan ses på www.cyo.dk

Template Design Ext-joom.com