Rikke N. Johansen vinder DBwFs ungdoms-ranking

Den absolut sidste krampetrækning i ungdomssæsonen 2009/10 var DBwFs ungdoms-ranking finale i Odense Bowlinghal i weekenden d. 19.-20. juni. Ungdoms-ranking er en rangliste turnering, hvor ungdomsspillerne skal samle fem resultater sammen i løbet af sæsonens i alt otte ungdomsstævner. Hvis man spillere flere end fem ungdomsstævner har man ret til at sortere de dårligste resultater fra.

Til ungdoms-ranking finalen kvalificerer sig de otte bedste drenge (hhv. ynglinge og juniorer), samt de seks bedste piger (hhv. ynglinge og juniorer). Blandt de 28 deltagere var der 3 spillere fra Stenhuset, nemlig Rikke og Stine Nørgaard Johansen, samt Kim Knudsen. Alle spillerne klarede sig på fornem vis igennem lørdagens indledende serier, og kvalificerede sig til søndagens slutspil (top 4 i hver række).

I juniorernes rigerække kørte Rikke parløb mod Pernille Rasmussen fra Stars and Strikes Horsens i lørdagens indledende runder, men i søndagens slutspil blev det hele sat på plads. Rikke scorede 1218 på de sidste seks serier, og samtlige seks matchplayserier blev i øvrigt vundet. Dermed sluttede Rikke næsten 200 kegler foran nærmeste forfølger, og hun kan nu betragte sig selv som Danmarks bedste junior pigespiller. I og med at ungdoms-ranking spilles over så mange serier i løbet af en hel sæson, så må det betragtes som en eftertragtet titel. Med sejren fulgte en pengepræmie.

Stine (ynglinge piger) og Kim (junior drenge) kom også begge med i slutspillet, hvor de begge sluttede på fjerdepladsen. Stine havde svært ved at få spillet til at svinge om søndagen, og var oppe mod gode modstandere. Også Kims spil var søndag svingende efter de mange serier om lørdagen – det blev blot til 1008 kegler på de sidste seks serier.

Stenhuset ønsker Stine, Rikke og Kim tillykke med placeringerne blandt de allerbedste spillere i Danmark.

Template Design Ext-joom.com