Kim Knudsen vandt CYO - flere andre gjorde god figur

Stenhuset nybagte landsholdsspiller, Kim Knudsen, satte søndag en tyk streg under sin værdighed, da han vandt det prestigefulde ungdomsstævne Copenhagen Youth Open, som blev afviklet i World Cup Hallen, Rødovre. Bowlinghallen har været under ombygning hele sommeren, og er ikke blevet færdig til tiden. Det betød visse ændringer i programmet og desværre også en ganske sen hjemkomst.

Under spillet i hovedstaden viste Stenhuset dog rigtig gode takter. Kim Knudsen scorede 1191 kegler på 6 serier i indledende runde, hvilket rakte til en førsteplads i drengerækken for 13-15 årige. I semifinalen fortsatte de gode takter med 789 på 4 serier, og selvom det i finalen "kun" blev til 701 kegler, så var det mere end rigeligt til at vinde stævnet - Kim sejrede med i alt 2681 kegler, mere end 150 kegler foran svenskeren Tim Roth, der blev nummer 2.

I pigerækken for 13-15 årige viste en anden af Stenhusets spiller format i indledende runde. Stine N. Johansen, der vandt sidste års udgave af CYO, scorede 1145 kegler og lagde sig dermed på førstepladsen, 30 kegler foran Malene Madsen fra SØB. I semifinalen kom spillet desværre ikke rigtig til at fungere for Stine, der måtte nøjes med 648 kegler. Dermed måtte hun afgive førstepladsen, men kunne stadig spille sig tilbage i finalens fire serier. Men desværre fandt Stine heller ikke i finalen sit bedste spil frem, og med 640 på fire serier endte det med en fjerdeplads, næsten 200 kegler bagefter førnævnte Malene Madsen, der var storspillende i semifinale og finale.

Heidi B. Madsen, der i sidste sæson havde ret svingende resultater, leverede et meget lovende resultat i CYO. Hun opnåede en tredjeplads i den stærke pigerække for 16-18 årige. I indledende opnåede Heidi 1162 kegler, og med stabilt spil i semifinalen (725) og finalen (720) snuppede hun tredjepladsen foran Louise Jørgensen fra SISU med en margin på 7 kegler. Godt gået af Heidi!

Stenhuset havde også et par seniorer med i stævnet, som også talte en række for 18-23 årige. Charlotte Bach Madsen leverede storspil i en stærkt besat række - et resultat der lover godt for den kommende sæson. I indledende runde hun 1219 i rene kegler, og med 1279 (inkl hdcp) rakte dette til en foreløbig sjetteplads. I semifinalen blev spillet endnu bedre. Med et serieforløb på 256, 202, 221 og 165 (+40 i hdcp) blev det til 884, og dermed avancerede hun til tredjepladen. I finalen blev det så til 765, og således sluttede Charlotte på en flot fjerdeplads.

Der var mange andre Stenhuset spillere med i stævnet. Blandt resultaterne fra rækkerne 7-12 år kan nævnes, at Jeremy Christensen scorede 1004, mens Mika Guldbæk scorede 812. Alle andre resultater kan ses på www.kbu.dk

Tak til lederne for deres indsats og godt gået til alle spillerne.

Template Design Ext-joom.com