Kim Knudsen vandt DBwFs ungdoms-ranking

Stenhusets stortalent, Kim Knudsen, vandt i den forgangne weekend DBwFs ungdoms-ranking finale for junior drenge. Finalen blev afviklet i Odense.

Ungdoms-Ranking er en rangliste turnering, som afvikles over en hel sæson. I 2008-09 har turneringen omfattet hele otte ungdomsstævner fordelt over hele Danmark, og kun de otte bedste drenge har efter disse otte stævner kvalificeret sig til finalen.

Med 1271 kegler på 6 serier i søndagens finale-mathcplay satte Kim Knudsen en tyk streg under sin værdighed som vinder af rankingfinalen. Han vandt 5/6 kampe og sluttede 150 point foran nummer 2, som var Casper Lindberg fra Pin-Crackers.

Også i pigernes finale var Stenhuset med helt fremme. Her blev Stine N. Johansen nummer 3, blot 18 point fra andenpladsen og mindre end 100 point efter vinderen, som blev Maria F. Pedersen fra Grindsted BK.

Stenhuset ønsker Kim og Stine stort tillykke med de flotte placeringer, som vidner om deres absolutte topposition inden for dansk ungdomsbowling.