M&M snuppede medaljer ved UDM i Odense

I den forgangne weekend afviklede Danmarks Bowling Forbund det årlige danske mesterskab for ungdom (mikropuslinge, puslinge, juniorer og ynglinge). Det foregik i Odense Bowlinghal.

Fra Stenhuset deltog Mika Guldbæk, Benjamin W.N. Jensen, Mille Lindstrøm, Camilla Tranum og Lukas Erik Nielsen. Det lykkedes for to af de fem, nemlig Mille og Mika, at sikre sig medaljer.

Mille vandt sølv i junior piger double sammen med Julie Kühne Johansen fra Stars and Strikes Horsens. Stort tillykke med det :-)

Mika scorede 1123 i indledende runde, hvilket rakte til en sølvmedalje i double (ynglinge piger) sammen med landsholdsmakkeren Line Brandt Christiansen fra Horsens. Mika kom videre til den individuelle kvartfinale som nummer fire. Her scorede den nykårede europamester 1098 på 6 serier, hvilket førte hende op på tredjepladsen og dermed sikkert videre til semifinalerne. Her skulle hun op mod Line Brandt Christiansen. Efter den første serie så det sort ud for Mika, som tabte 169-192. Men så steppede hun op og vandt den anden serie med 211-153. Dermed skulle Mika spille guldfinale mod Kamille V. Jørgensen fra Smut. 

Her var der ingen slinger i valsen for Mika, som vandt den første serie 197-150, og så gjorde det ikke så meget, at hun tabte den anden med 182-187. 

Mika kan således kalde sig dansk mester 2018. Stenhuset ønsker stort tillykke. 

Lukas Erik Nielsen spillede sit første mesterskab nogensinde og scorede 367 kegler på fire serier. 

Tak til ledere og chauffører, som gjorde turen til UDM mulig.

Template Design Ext-joom.com