Masser af medaljer til Stenhuset ved UJM i Herning

Herning Bowlinghal lagde i januars sidste weekend baner til de jysk/fynske ungdomsmesterskaber for mikropuslinge, puslinge, juniorer og ynglinge. Det blev en mesterskab, som set med Stenhuset briller, blev en stor succes. 

I juniorrækken var Benjamin W.N. Jensen ganske suveræn i lørdagens indledende runder. Med 1088 på 6 serier lagde han sig helt i front, 40 kegler foran den nærmeste forfølger. Dermed var adgangen til kvartfinalerne sikret. Men hvad endnu bedre var: Benjamin vandt GULD i double sammen med sin makker Lasse Kristensen fra HIK Bowling (933). Tilsammen scorede de to drenge 2021, hvilket var mere end 100 kegler bedre end sølvvinderne. Stort tillykke :-)

I juniorernes pigerække fik Mille Lindstrøm lige akkurat spillet sig ind i kvartfinalen med et indledende resultat på 904. Det rakte til en 8. plads, 4 kegler foran nummer ni. Mille spillede double med Julie Kühne Johansen (964) fra Stars and Strikes Horsens, og de to piger vandt med 1868 kegler en flot bronzemedalje i double. Stort tillykke.

Også i ynglingenes pigerrække var der metal til Stenhuset. Maria Jul Jensen og Camilla Tranum vandt bronze med hhv 982 og 975 i rene kegler. Individuelt rækte dette til hhv. en fjerde- og femteplads efter indledende runde, og dermed var begge piger med i søndagens kvartfinaler. 

Så kommer vi til omtalen af de individuelle kvartfinaler. Hos drengene holdt Benjamin suverænt fast i førstepladsen med 777 kegler i kvartfinalen - et snit på 194!

Mille scorede 625 i kvartfinalen og avancerede dermed fra 8. til 7. pladsen - men nåede ikke ikke nærheden af den fjerdeplads, som gav adgang til semifinalen. Hos ynglingene slap Camilla igennem nåleøjet til semifinalen med flotte 729, mens Maria med 589 dumpede ned på 7. pladsen. Således var både Benjamin og Camilla i aktion, da semifinalerne skulle i gang. 

I semifinalen skulle Benjamin op mod Erik Grundahl fra Trekanten, og denne kamp blev desværre endestationen for Benjamin, Første serie blev tabt 193-224 og anden serie blev vundet 185-169. Man kan bestemt ikke sige, at Benjamin spillede dårligt, men en meget flot første serie af den unge sønderjyde blev afgørende. Dermed vandt Benjamin bronze ved JM junior. Tillykke med det, trods alt :-)

Camilla spillede også en fornuftig semifinale, men måtte bøje sig for Line Brandt Christiansen fra Horsens. Camilla tabte begge serier 181-227 og 173-181. Dermed blev det også bronze til Camilla.

Tillykke til alle Stenhusets medaljetagere og tak til arrangørerne i Herning med Ole Kristensen i spidsen, samt chauffører og turledere. Billeder af medaljetagerne kan ses på Facebook. 

Template Design Ext-joom.com