Fantastiske Stenhuset resultater ved UDM

Grøndalcentret i København danner denne weekend rammen om årets største ungdomsbowling begivenhed, nemlig UDM for mikropuslinge, puslinge, juniorer og ynglinge. Mere end 50% af Stenhusets ungdomsmedlemmer deltager i mesterskabet.

Lørdag blev der spillet indledende runder, og dermed blev det danske mesterskab i double afgjort. I double disciplinen vandt Stenhuset mange medaljer. 

I rækken for mikropuslinge drenge blev Loke Houbo Christensen DANSK MESTER sammen med David Günther fra IF32. Loke scorede flotte 509 på 4 serier. Super flot og tillykke til Loke med guldet!

I rækken for puslinge drenge var der bronzemedalje til Benjamin W.N. Nielsen, der spillede sammen med Lasse Kristiansen fra HIK Bowling. I den aller første serie i UDM slog Benjamin sin egen personlige rekord og lavede en serie på 192. Og i femte serie gentog han så kunststykket og scorede 205. Samlet nåede han 899 kegler. Tillykke til Benjamin med bronzen.

I rækken for ynglinge piger blev Mika Guldbæk og Christine Hansen DANSKE MESTRE med 2226 kegler, 104 kegler foran nummer 2. Stort tillykke med det :-)

Emma K. M. Jensen var bedste pigespiller i ynglingerækken i indledende runde, men desværre havde hendes makker ikke den bedste dag. Det blev dog til en bronzemedalje med en samlet score på 2102, heraf 1223 til Emma. 

I rækken for ynglinge drenge blev Jeremy A. Christensen DANSK MESTER sammen med Patrik J. Sørensen fra LBC. Drengene scorede 2449, heraf 1201 til Jeremy. Stort tillykke.

En række Stenhuset spillere kvalificerede sig søndagens individuelle finaler. Og mindsanten om ikke også dette endte med et dansk mesterskab....

Lad os begynde i rækken for mikropuslinge. Her sluttede Loke Houbo i den individuelle top 4, og det betød, at han kvalificerede sig til trinfinalen. Her skulle han på første trin møde Emil E. Frandsen fra Trekanten. Denne serie blev meget tæt, og det endte med, at Loke desværre tabte med 106-107. Dermed sluttede Loke på en flot 4. plads.

I puslingerækken havde Stenhuset én spiller i semifinalen (top 12), nemlig Benjamin W.N. Nielsen. I semifinalen scorede han 524 på 4 serier, og dermed sluttede han på en flot samlet 7. plads.

I juniorrækken havde Stenhuset ingen semifinaledeltagere.

I ynglingerækken var der finaledeltagere hos både drenge og piger. I drengerækken scorede Jeremy 830 på 4 serier i semifinalen, hvilket lige akkurat bragte ham indenfor i top 4, som sikrede adgang til trinfinalen. Jeppe og Stefan, som havde lavet hhv. 1108 og 1118 i indledende runde, sluttede på hhv. 9. og 10. pladsen efter en semifinale med ca. 190 i snit til dem begge.
I trinfinalen skulle Jeremy op imod Christopher Carter fra Haslev BK. Denne serie endte uafgjort 168-168, og i omspillet (ny 9.-10. rude) tabte Jeremy desværre :-(. Dermed sluttede han som nummer 4.

I rækken for ynglinge piger gik Emma som nævnt videre til semifinalen som nummer 1, og med 718 på 4 serier i semifinalen holdt hun fast i denne placering. Christine Hansen havde 1146 i indledende runde og spillede sig med 766 i semifinalen op på andenpladsen. Mika Guldbæk scorede 1086 i indledende runde, og 668 i semifinalen rakte desværre ikke til en trinfinaleplads. Mika sluttede som nummer 5.
I trinfinalen vandt Charmaine Wrisberg (Ravnsborg) med 181-180 over Cecilie Pedersen fra Enghaven på første trin. Charmaine skulle så møde Christine, og her tabte Christine desværre klart med 158-205. Derefter stod guldfinalen mellem Charmaine og Emma. Emma tog første stik med en sejr på 203-178. Anden serie blev meget spændende, men det endte med en sejr på 171-168 til Emma, som dermed kan kalde sig individuel dansk mester. Stenhuset ønsker stort tillykke :-)

Alle resultater fra UDM kan ses på dette link: http://dm.bowlingsport.dk/resultater/udm2016/

Tak til Annette og Poul Erik, som kyndigt tog sig af Stenhusets ungdomsspillere under mesterskabet. Tak også til arrangørerne i Grøndal for et godt arrangement.

 

Billede af medaljetagere fra Stenhuset

 

Template Design Ext-joom.com