Ekstraordinært repræsentantskabsmøde i Jydsk Bowling Union

Der er i dag lørdag d. 25. oktober 2014 afholdt ekstraordinært repræsentantskabsmøde i Jydsk Bowling Union. Årsagen til mødet var at kasserer og ungdomsleder er fratrådt deres poster, og derfor skulle der vælges nye til posterne.

Stenhuset havde følgende medlemmer som deltog i mødet: Bastian, Ninna, Svend Erik L., Erik, Poul Erik, Chresten og jeg selv.

Der var 50 mandater til stede ud af det samlede repræsentantskab på 58, bestyrelsen med 7, region 1 med 12, region 2 med 8, region 3 med 10 og region 4 med 13.

Det blev besluttet at ændre repræsentantskabet således at der ikke længere vælges repræsentanter fra regionerne. I stedet skal klubberne fremover være repræsenteret direkte, efter samme model som for Forbundets repræsentantskab (klubber med under 50 licenser en stemme, større klubber to stemmer til en eller to repræsentanter). I modsætning til Forbundets repræsentantskab er unionsbestyrelsens medlemmer i Jydsk Bowling Union også repræsentanter, der hver får en stemme. Desuden skal der fremover kun være 25 % af stemmerne til stede for at være beslutningsdygtig.

Der var ingen kandidater til posterne som kasserer, ungdomsleder og suppleant, så de poster forblev ubesatte.

Unionsbestyrelsen fik repræsentantskabets mandat til at igangsætte fusionsdrøftelser med Fyns Bowling Union.

Repræsentantskabet besluttede at det ekstraordinære medlemstilskud på 50 kr., som blev vedtaget på Danmarks Bowling Forbunds ekstraordinære repræsentantskabsmøde d. 30. august, betales af Jydsk Bowling Union.

Under punktet eventuelt:

- blev der fortalt, at deltagelsen i kvit eller double initiativet har været meget begrænset.

- Erik fortalte om Stenhusets rekrutteringskampagne og 8 nye medlemmer i ungdomsafdelingen.

- blev der fortalt om at 60 skoleelever kommer og spiller til en aktivitet i Løkken som resultat af skolereformen.

- var der nogle forskellige synspunkter om regionernes fremtid.

- jeg talte om den sandsynlige lovændring som fjerner muligheden for udlodning fra spillehaller.

Vedrørende udlodninger viste en håndsoprækning at mellem en fjerdedel og en tredjedel modtager udlodning, blandt de deltagende klubber. Min vurdering er at lovændringen om udlodninger kan blive en stor udfordringer for bowlingsporten.

Template Design Ext-joom.com