Henriette N. Johansen tildelt SAM pokalen

Stenhusets efterhånden mangeårige ungdomsudvalgsmedlem, Henriette Nørgaard Johansen, blev torsdag d. 8. august tildelt Aalborg Kredsens hæderspokal, SAM pokalen.

SAM pokalen har ikke været uddelt i en årrække, men traditionen genoptages fra i år. Pokalen er indstiftet til minde om Ejvind Samuelsen (SAM), en af bowlingens allerstørste ildsjæle i Aalborg gennem tiderne.

Aalborg Kredsens bestyrelse valgte at følge Stenhusets indstilling, som her bringes i sin fulde længde:

"Bowlingklubben Stenhuset ønsker hermed at indstille Henriette Nørgaard Johansen til modtagelse af SAM pokalen 2014.
Vores indstilling har følgende begrundelse.

Henriette Nørgaard Johansen er en ildsjæl og et særdeles kendt ansigt indenfor dansk bowling. Ikke alene er hun mor til to af dansk pigebowlings allerstørste talenter, nemlig Stine og Rikke N. Johansen, hun har også engageret sig i bowlingsporten med liv og sjæl.

Blandt Henriettes mange virkeområder i fortiden kan nævnes, at hun i Bowlingklubben Five o’Clocks storhedstid var ivrig holdleder for dameholdet, med stor succes til følge. Hun har også været aktivt medlem af Five o’Clocks bestyrelse, ligesom hun i en årrække varetog bestyrelses-poster i Aalborg Kredsen. Her var hun bl.a. med til at arrangere Jyllands største ungdomsstævne, Sams ungdomstræf. Også i 2013 var hun aktivt medvirkende ved SAMs ungdomstræf.

I perioden 2010-13 bestred Henriette med stor interesse og dygtighed posten som ungdomsleder i Danmarks Bowling Forbund.

Næsten hver eneste weekend drager hun af sted til ungdomskampe, stævner og turneringer og tilbringer hele døgnet sammen med ungdomsspillerne. Med sin ærlige og ligefremme person ved enhver ungdomsspiller og leder i den danske bowlingverden, at man fra Henriette altid får et åbent og ærligt svar. Hendes humor og bestemthed er meget vigtige egenskaber i arbejdet med ungdomsspillerne.

I sin klub Stenhuset er Henriette et særdeles aktivt medlem af klubbens ungdomsudvalg, hvor hun varetager kasserer- og koordinatorfunktion. Det er en post, som Henriette har varetaget siden 2006, og hun nyder stor påskønnelse blandt såvel ledere som ungdomsspillere.

Henriette stiller ofte op med sin hjælp i en lang række sammenhænge. Således har hun i nyere tid været utrættelig hjælper og medarrangør af f.eks. JM ungdom og DM Ungdom (2013), når disse afvikles i Løvvang. Hun er også ofte holdleder på JBUs unionshold for ungdom. I klubregi er Henriette altid blandt de frivillige til karneval, til arrangementer i Gigantium og andre af Stenhusets indtægtsskabende aktiviteter. Henriette er et menneske, som på fornemmeste vis tegner bowlingsporten i Aalborg.

Af disse grunde mener vi, at Henriette N. Johansen bør hædres med SAM pokalen 2014."

Med SAM pokalen fulgte et gavekort til brunch på restaurant MEAT i Aalborg.

Stenhuset ønsker Henriette hjerteligt tillykke med pokalen og hædren.

 

 

Template Design Ext-joom.com