Beretning fra klubmesterskabet 2013

Onsdag d. 28. august 2013 blev Stenhusets årlige klubmesterskab afviklet i Løvvang Bowling Center. 44 Stenhuset-spillere var til start, da der skulle spilles om klubmesterskabet i rækkerne for damer, herrer, drenge, piger og puslinge. Der blev opnået fine resultater, og traditionen tro var der også et par overraskelser at glæde sig over.

I herrerækken bar flere præstationer præg af, at vi endnu er tidligt på sæsonen. Den bedste i de fem indledende serier var Erik K. M. Jensen, der scorede 1043. Svend Erik Larsen var med 943 næstbedst, mens Peter Mølgaard (925) og Svend Erik Kristensen (911) snuppede de sidste to finalepladser. Fra finalens første serie var det Erik og Svend Erik Larsen, der spillede sig videre til den endelige finale, som Erik vandt med 192-146.

I damerækken var der både ungdom og rutine i finalen. Randi B. Christensen var klart bedst i indledende med 1007, mens Janni med 974 placerede sig på andenpladsen. På tredjepladsen sluttede Ketty Jeppesen med 901, og den sidste finaleplads snuppede Rikke N. Johansen med 883. I semifinalen løb både Randi og Janni ind i problemer, så det blev Rikke og Ketty, der gik videre til finalen. Her startede Ketty ud som lyn og torden, og vandt serien så klart som 202-137. Tillykke til Ketty, der vandt sit første klubmesterskab.

I drengerækken var finaledeltagerne: Daniel G. Nielsen (853), Marcus E. Kristoffersen (826), Tobias Madsen (715) og Stefan Schou Larsen (698). I semifinalen var Daniel og Marcus bedst, og derfor skulle de to op mod hinanden i finalen. Her vandt Daniel med 168-149, og dermed kan Daniel kalde sig klubmester.

I pigerækken var finaledeltagerne: Mika Guldbæk (840), Emma K. M.  Jensen (764), Line D. Olesen (751) og Camilla Tranum (743). I semifinalen spillede Emma og Mika sig sikkert videre, og i finalen spillede Mika rigtig flot og vandt med 221-127.

I puslingerækken blev Victor K. Madsen klubmester. Han spillede rigtig flot og scorede 537 på fem serier.

Ved den efterfølgende spisning blev der overrakt klubmesterpokaler, samt præmier i handicaprækkerne. Endvidere blev der uddelt erindringspokaler og vandrepokaler:

Stenhusets puslingepokal gik i år til Maria Jul Jensen. Maria fik pokalen for bl.a. flot sportslig fremgang, stabilt fremmøde til træning, godt humør og smittende smil, deltagelse i mange rankingstævner, medaljer ved mesterskaber o.s.v. Stenhuset ønsker Maria tillykke med den fortjente hæder.

Stenhusets fiduspokal går hvert år til den ungdomsspiller, der i kampe har samlet flest point sammen. Man får 4 point for at blive topscorer, 3 point for at blive nummer 2 o.s.v. i hver enkelt kamp. Årets modtager blev Marc B. Ofverlind, der spillede stort set samtlige kampe på Stenhusets førstehold i sidste sæson.

Endelig gik klubbens fineste ungdomspokal, ærespokalen, til Mika Guldbæk. Mika fik pokalen for sin lange stime af flotte sportslige resultater, både ved mesterskaber og stævner, men også for sit engagement i sporten og på sit hold, sin jernfaste vilje og sportslige mentalitet. Stenhuset ønsker Mika hjerteligt tillykke med den fortjente hæder.

Tak til alle deltagerne i årets klubmesterskab og tillykke til pokal- og præmievinderne.