Støt Stenhuset med ForeningsEl

Stenhuset har indgået en partneraftale med EnergiNord om ForeningsEl.

Aftalen indebærer at Stenhuset modtager 0,02 kr. for hver kilowatttime som forbrugere tilmeldt aftalen køber hos EnergiNord.

Salg af strøm blev for nogle år siden liberaliseret, og alle husstande og virksomheder kan frit vælge hvem de vil købe strøm af. EnergiNord har valgt at tilbyde et produkt de kalder ForeningsEl hvor de bruger markedsføringspenge på at støtte lokale foreninger, fremfor at købe tv-reklamer, avisannoncer og andre traditionelle markedsføringsmetoder.

Stenhuset har valgt at samarbejde med EnergiNord fordi vi mener at ForeningsEl er et godt koncept, og samtidigt et attraktivt produkt. Samtidigt giver det en økonomisk støtte til klubben.

Stenhusets bestyrelse opfordrer alle medlemmer og andre støtter af klubben til at tilmelde sig ForeningsEl med støtte til Stenhuset. Spørg også familie og venner om de vil støtte Stenhuset. Bemærk at du kan melde din privatbolig til, dit sommerhus og mindre virksomheder (op til 100.000 kWh om året).

Du kan tilmelde dig ved at klikke på ForeningsEl logoet på forsiden af hjemmesiden, eller ved at skrive dig på lister som Erik i den kommende tid, vil have med i hallen i forbindelse med træning mv. Du vil også kunne få en liste af Erik, som du kan tage med til familie og venner, som de kan skrive sig på. Den udfyldte liste afleverer du til Erik igen, så sørger han for den videre tilmelding.

Nedenfor finder du svar på en række spørgsmål der typisk stilles til ForeningsEl:

Hvad sker der når jeg melder mig til ?

Du modtager et bekræftelsesbrev fra EnergiNord. Når du modtager brevet behøver du ikke at gøre yderligere. Du har to ugers fortrydelsesret når du modtager brevet.

Er 2 øre noget værd ?

Ja. En almindelig husstand kan bidrage med mellem 50-100 kr. om året afhængigt af forbrug. En mindre virksomhed endnu mere.

Skal jeg have EnergiNord i forvejen ?

Nej. Alle kan melde sig til, også hvis man bor i den anden ende af landet. Hvis du får leveret strømmen af et andet selskab, får du dog to regninger i stedet for en, men samlet bliver prisen den samme som hvis du fik en samlet regning.

Hvad hvis jeg fortryder ForeningsEl ?

Der er en måneds opsigelse til udløbet af en måned.

Hvem betaler de 2 øre som Stenhuset modtager ?

Læs svaret her.

Er ForeningsEl dyrere end andre produkter ?

Nej, indtil videre har der være det billigste produkt. Se selv her.

Andre spørgsmål om ForeningsEl som EnergiNord har svar på.

Se spørgsmål og svar her.

Hvis du har yderligere spørgsmål ?

Henvend dig til Erik eller Lars.

Template Design Ext-joom.com