Klubmestrene er fundet!

Onsdag d. 29. august var Løvvang Bowling Center fyldt med hvide trøjer, da Stenhusets årlige klubmesterskab blev afviklet. 46 spillere var til start, og der blev dystet om rækkepræmier samt klubmesterskabet for piger, drenge, puslinge, herrer og damer.

I puslingerækken var der seks spillere til start, og efter indledende runde kvalificerede Maria, Camilla, Jacob og Victor sig til semifinalen. Denne blev meget tæt, og med en margin på kun syv kegler blev det Camilla, der sammen med Victor blev slået ud. I finalen vandt Maria Jul Jensen med 140-125 over Jacob Larsen, og dermed er hun klubmester for puslinge 2012. Stort tillykke med det!

Hos pigerne var Mika nummer 1 efter det indledende spil med 901 på fem serier. Emma, som spillede rigtig flot (892) lå på andenpladsen, mens Rikke og Karina lå på tredje- og fjerdepladsen. I semifinalen var Mika og Rikke suveræne, så det blev Karina og Emma, der blev slået ud. Og i finalen var det Rikke, der trak det længste strå: Med 181-153 blev hun klubmester.

I drengerækken havde vi den glæde at se to af vores nyeste medlemmer i finalen. Marc Ofverlind (894) lå nummer 1 efter indledende runde. Jeremy lå på andenpladsen, Stefan Ofverlind på tredjepladsen og endelig Daniel G. Nielsen på fjerdepladsen. Stefan og Marc er forud for den nye sæson skiftet til Stenhuset fra HIK Hobro. I semifinalen var det Jeremy (201) og Marc (189) der var bedst, og således blev Daniel og Stefan slået ud. Og i finalen vandt Marc med 186-160 og kan kalde sig klubmester!

Hos damerne var der tæt løb, og vi fik en velspillet finale at se. Randi, Sascha, Lotte og Charlotte lå alle indenfor 8 kegler i indledende runde (924, 924, 920, 916) og dermed var det disse spillere, der skulle spille semifinale. Her var Charlotte sikkert videre med 217, mens Randi med 188 lige akkurat møvede sig foran Sascha. I finalen trak Randi det længste strå (212-192) mod Charlotte, og dermed blev hun klubmester for damer.

I herrerækken sejrede rutinen over ungdommen, og det var en fornøjelse at se klubmester Jan P forsvare sin titel. Med 1001 blev Jan dagens bedste spiller og nummer 1 i herrerækken. Henning blev med 973 nummer 2, og herefter fulgte "Team Fukushima", nemlig Erik med 951 og Jacob med 932. I semifinalen var Erik suveræn (235), og også Jans serie på 197 rakte til videre deltagelse. Jacob og Henning måtte sige farvel. I finalen vandt Jan så sikkert som 233-176 og blev dermed klubmester for andet år i træk. Stort tillykke med det!

Der blev også uddelt en række priser og pokaler i forbindelse med afslutningen i LBKs lokaler:

- Marcus, Emma og Daniel modtog hver et legat på kr. 500,00 fra Danmarks Bowling Forbunds ungdomsfond.
- Camilla Tranum fik tildelt Stenhusets puslingepokal.
- Mika Guldbæk blev årets vinder af fiduspokalen.
- Rikke Nørgaard Johansen blev modtager af ærespokalen.

Endelig blev der uddelt en lang række jyske rekorder til Mika Guldbæk.

Tak til alle deltagerne for godt spil og højt humør. Tak til Bruno, Hans Peter, Lene og Preben for deres indsats i forbindelse med spisningen. Tak til Lars for teknikken og dommergerningen. Og tak til (....) ja, sikkert en masse andre! 

Template Design Ext-joom.com