Vejrguderne var glade på Stenhusets hyttetur

Solen skinnede fra en skyfri himmel stort set hele weekenden, og dermed fik de 47 deltagere i Stenhusets årlige hyttetur rigtig gode rammer til en hyggelig weekend i de naturskønne omgivelser på Møllegaarden i Voerså. Stenhusets hyttetur har efterhånden udviklet sig til en tur, som ikke alene er for medlemmerne (ungdom og senior), men også for seniormedlemmernes mænd/koner og børn, samt ungdomsspillernes forældre og evt. søskende. Bestyrelsen er meget glad for, at arrangementet i år kunne trække hele 47 deltagere, men vi håber selvfølgelig, at endnu flere har lyst til at deltage i fremtiden.

 

Hytteturen blev skudt i gang fredag d. 25. juni, hvor der var afgang kl. 18.30 fra Løvvang Bowling Center. I løbet af en halv time ankom vi til Møllegaarden, som ligger i den nordlige udkant af Voerså. Møllegaarden består dels af en gammel fløj med soverum, mens der også er flere nye bygninger. Rammerne omkring turen var i hvert fald perfekte.

 

Straks fredag aften blev der sat gang i en fodbolddyst mellem ungdoms- og seniorafdelingen. Det blev en meget spændende kamp, som blev vundet af seniorerne med 10-9. Det må være kondien, der gjorde udslaget.

 

Lørdag var der dyst i bl.a. rundbold, ligesom det gode vejr blev benyttet til en gigantisk vandkamp. Det kom til at gå hårdt ud over Henriette, Sascha, Charlotte m.fl., men trods ihærdige forsøg lykkedes det aldrig for ungdomsspillerne at fange Jan Holmgren, som dermed slap for at få vand.

 

Senere på eftermiddagen var der udflugt til Lyngså strand, hvor der blev badet blandt brandmænd og spillet vikingespil på stranden. Efter hjemkomsten var der mange, der tog en tur op og ned ad Voer å (i kano eller vandcykel). Det viste sig, at det ikke altid er en helt enkel videnskab at styre en kano.

 

Lørdag aften var der så grillfest til den store guldmedalje. Søren W havde vanen tro medbragt pattegris og den store webergrill, og med kyndig assistance fra Svend Erik, Preben, Bruno, Lene, Jonna m.fl. i køkkenet endte det med et suverænt måltid. En særlig tak skal i denne forbindelse lyde til vores utrættelige ”køkkenpersonale”.

 

Lørdag aften sluttede med sang og skumfiduser i lejrbålets skær, og så var der ellers rig lejlighed til at sove tungt efter en meget aktiv dag.

 

Søndag formiddag var der masser af aktiviteter, men også flere, der benyttede lejligheden til at opholde sig i skyggen. De fleste var blevet godt røde i hovedet af solen i løbet af lørdagen – vi lignede en flok krebs.

 

Ved 13-tiden vinkede vi farvel til hytten og glæder os allerede til turen næste år. Sæt allerede nu kryds i kalenderen d. 17.-19. juni 2011.

 

TAK til alle for en fantastisk hyttetur :o)

Stenhusets hyttetur 2010

Template Design Ext-joom.com