Damerne på teambuilding

I weekenden d. 12.-14. blev efterårsferien skudt i gang for alle, som er så heldige at have ferien. Men weekenden bød også på teambuildingarrangement med Stenhusets damehold. Det foregik i et lejet sommerhus i Rødhus, og på planen var hygge, samvær og ekstreme udfordringer.

Lad os begynde med det sidste. Lørdag eftermiddag blev tilbragt på Brønderslev Idrætshøjskole, hvor der skulle prøves kræfter med egen formåen. Bland udfordringerne var det 12 meter høje klatretårn, udspring fra tårnet med en efterfølgende gyngetur og forhindringsbane (á la parcour) i 9-12 meters højde.

Selvom alle lørdagens bedrifter senere samme weekend blev sat i perspektiv, da østrigeren Felix Baumgartner gennemførte sit frie fald på 39 kilometer, så syntes vi stadig, at det frie fald på 5-6 meter fra tårnet i Brønderslev var ganske grænseoverskridende. Men der blev flyttet grænser denn eftermiddag, og det var hele meningen med galskaben.

Lørdag aften + søndag formiddag blev der hygget med bowlingsnak, spil, singstar, madlavning o.s.v.

Tak til holdet for en rigtig god weekend med masser af udfordringer, smil og hyggeligt samvær. I den kommende weekend skal energien igen kanaliseres ud på bowlingbanerne, hvor 3. runde spilles i Grøndalcentret i København. Holdet til denne weekend består af: Sascha, Charlotte, Randi, Heidi, Maria, Dorthe og Ketty. Holdleder er Jan.

På billedet nedenfor: Maria Bak var en af dem, som tog springet fra tårnet i Brønderslev. Efter en del nerver og et højt skrig er hun her på vej ned mod jorden igen :-)

Maria i tårnet i Brønderslev - klar til gyngetur

Template Design Ext-joom.com