Drømmedebut til Sascha ved EM for damer - Bronze i double

Stenhusets landsholdsspiller, 20-årige Sascha Wedel, har fået en fantastisk debut ved EM for damer i Letlands hovedstad Riga. 1313 på seks serier blev det til i den første optræden på den korte olie, hvor hun i double spillede sammen med Rikke Holm Rasmussen fra SISU, der for år tilbage spillede i Stenhuset, inden hun flyttede til København. Rikke scorede 1330 på den korte olie, og efterfølgende blev det til endnu et fremragende resultat på den lange olie: 1278 til Sascha og 1378 til Rikke.

Sascha blev indlemmet i damernes landsholdstrup for under et år siden, og var selv overrasket over udtagelsen til EM. Med dagens resultat må man sige, at hun har bevist sit store potentiale for Danmark og Europa (vi andre kendte det jo i forvejen). :-)

Om lørdagens resultat siger Sascha fra Letland: "Jeg har nervøs de første fire serier. Men jeg startede som lyn og torden med en 5-dækker og mistede aldrig fatningen. Det er rart endelig at kunne slå igennen (efter håndledsskaden, red.). Jeg har fået en god start, men føler faktisk, at det endnu kan blive bedre".

Da det mandag eftermiddag stod klart, at den flotte præstation som minimum vil resultere i en bronzemedalje, kunne man fornemme nervøsiteten gennem telefonen: "Jeg er så nervøs at jeg ryster. På den ene side er jeg f.... ikke tilfreds med bronze nu, men på den anden side har jeg alt at vinde og intet at tabe". Mandag aften stod det så klart, at det endte med en bronzemedalje efter semifinalenederlag til Finland.

Stenhuset ønsker Sascha stort tillykke med de flotte indledende resultater. Ligeledes bliver det spændende at følge de danske piger i de øvrige EM-discipliner. Vi krydser fingre og ønsker held og lykke.

Du kan følge resultater, læse blogs og se masser af billeder på www.spilbowling.dk

Template Design Ext-joom.com