Dobbelt sølv til Stenhuset ved DM senior

Odense Bowlinghal lagde i weekenden d. 30. april - 2. maj baner til de danske mesterskaber for seniorer, og DM/DT udvalget havde udvalgt en særligt krævende oliering til dette mesterskab. Adskillige spillere, der normalt ligger på topniveau, havde endog meget svært ved at tackle den lange olie. Under disse svære og teknisk krævende forhold var det ubeskriveligt positivt, at flere af Stenhusets spillere var med helt fremme i finalerne. Individuelle medaljer ved de danske mesterskaber er bestemt ikke hverdagskost for Stenhuset - slet ikke i herreafdelingen. Dette har Torben Lindstrøm nu lavet om på!!!

De danske mesterskaber i double var afgjort allerede efter indlednede runde, og her kunne Sascha Wedel føje endnu et flot resultat til sit CV, inden det om kort tid går løs ved EM for damer. Sammen med Pia Burkal fra Trekanten vandt Sascha en flot sølvmedalje. De to damer scorede til sammen 3047 point, hvilket var 19 kegler mere end landsholdsspillerne Rikke Rasmussen og Anne Gales (SISU), som blev nummer tre. Guldet gik til Mai Ginge Jensen og Kamilla Kjeldsen fra KBK/Kammeraterne.

På trods af et flot resultat på 825 i semifinalen lykkedes det ikke for Sascha at spille sig i den individuelle DM-finale - hun sluttede som nummer 10.

I herrerækken var både Torben Lindstrøm og Henrik Klujeff kvalificeret til den individuelle semifinale, som talte de 16 bedste bowlere i mesterskabet. Torben Lindstrøm scorede 1676 i indledende runde (snit: 210), hvilket er meget imponerende i et mesterskab, hvor resultaterne generelt lå meget langt under vanligt niveau. I semifinalen scorede Torben 836, hvilket rakte til finaleadgang som nummer 2. Henrik Klujeff socrede 1596 i indledende runde (snit: 200), og derefter 821 i semifinalens fire serier. Dette rakte til en foreløbig placering som nummer 4. Dermed var der to herrespillere fra Stenhuset blandt DM-finalens seks deltagere. Dette er mig bekendt aldrig sket før!

I trinfinalen (hvor nummer 5 starter med at møde nummer 6 o.s.v.) trådte Henrik Klujeff ind på andet trin. Her skulle han op imod Jan Andersen fra Brasilia. Efter at have vundet den første serie tabte Kløjer desværre de efterfølgende to, og så sluttede han på femtepladsen. Naturligvis ærgerligt, men alligevel punktum for et flot DM!

På næstsidste trin skulle Torben Lindstrøm op imod Michael Bai Ernst fra Aalborg Bowling Team, og i en meget spændende kamp lykkedes det for Torben at vinde denne kamp. Torben vandt den første serie, og selvom Bai vandt den anden serie kom Torben stærkt igen og satte tingene på plads i sidste serie.

I guldfinalen skulle Torben op imod landsholdsspiller Jesper Agerbo. Der var efterhånden ved at sidde mange serier (og måske også lidt nerver!) i kroppen, måske derfor kom Torben skidt fra start i finalen, hvor der skulle spilles bedst af to serier. Jesper Agerbo vandt den første serie med 199-150, og herefter kom Torben igen og vandt anden serie med 192-166. Dette var dog ikke nok til at indhente det tabte, og Jesper Agerbo kunne herefter kalde sig dansk mester.

Dette fjerner dog ikke fokus fra en meget stor Stenhuset-præstation. STORT tillykke til Torben, Sascha og Kløjer med de flotte resultater!!!