Damerne ude af landspokalturneringen

Det var to tændte og jævnbyrdige hold, der lørdag d. 27. marts stod overfor hinanden i Løvvang Bowling Center, da damernes 3. runde i landspokalturneringen skulle afvikles. Stenhuset havde bagagen fuld af selvtillid, dels efter den suveræne sejr over Brasilia i 2. runde, og dels efter at oprykningen til ligaen blev en realitet i weekenden forinden. Modstanderen i landspokalens 3. runde var BK Viborg, der i de seneste 10 år kan skrive både danske mesterskaber og adskillige nationale topplaceringer på CV'et. Kampen galdt adgang til finalespillet, og Stenhusets spillere var opsatte på at yde det ypperste.

Den første serie så længe ud til at gå Stenhusets vej. BK Viborg startede sløvt, og flere af modstanderne kunne ikke få spillet til at glide. Men mod slutningen af serien viste gæsterne pludselig klassen, og Stenhuset kunne ikke holde stand. Det stod klart, at der skulle en rigtig god 10. rude til at hive sejren hjem. Og bedst som vi troede, at vi skulle tabe serien, så endte vi med at holde BK Viborg stangen med sølle 6 kegler - vi vandt 942-936.

I anden serie hævede BK Viborg niveauet betragteligt, og Stenhuset kunne ganske enkelt ikke følge med. Gæsterne vandt en flot serie med 1037-997, og det hører med til historien, at Stenhuset en overgang var meget stort bagud, men at en god afslutning begrænsede skaden.

I tredje serie startede Stenhuset som lyn og torden. Både Ketty, Charlotte og Sascha startede med en lang stime strikes, og således førte vi i fjerde rude med 90 kegler. Men i de efterfølgende fem ruder hentede Viborg stille og roligt det tabte terræn ind igen, og i 10. rude var Stenhuset pludselig bagud. Efter en misser til BK Viborg i 10. rude kunne Stenhuset alligevel vinde serien, hvis både Charlotte og Sascha kunne præstere end double strike i 10. rude. Det kunne de, og dermed vandt Stenhuset en forrygende rutchebaneserie med 1001-994.

Stenhuset førte nu 4-2, men var fortsat bagud på keglerne. Derfor SKULLE den sidste serie også vindes, hvis vi ville videre i turneringen. Desværre kom vi bagud fra start, og det lykkedes aldig at hente det tabte ind igen. Vores strikes kom desværre aldrig til at hænge sammen i denne serie, og selvom pigerne kæmpede bravt, så måtte vi indkassere et nederlag på 903-947.

Dermed vandt BK Viborg kampen med 5-4 og er videre til finalespillet. Stenhuset fik dog vist, at vi kan bide skeer med de store hold, og at holdgejsten ikke fejler noget.

Dagens topscorer: Sascha (857) og Randi (803)

Template Design Ext-joom.com