Sølvmedalje til Randi ved DM trio

Randi B. Christensen skulle i den forgangne weekend forsøge at forsvare sit danske mesterskab i trio fra 2015, og endnu en gang lykkedes det for hende at komme med helt frem i medaljerækkerne. Det var World Cup Hallen i Rødovre, der lagde baner til dette års mesterskab.

Randi spillede sammen med Mie Agerbo og Sascha Wedel, begge Trekanten. I indledende runde var det Sascha, der havde klart bedst fat i banerne. 1218 til Sascha, 1102 til Randi og 1069 til Mie rakte til en femteplads efter indledende runde. 

I kvarfinalen avancerede Randis hold fra femte- til andenpladsen i kraft af 3566 kegler, heraf 1136 til Randi. Randi, Sascha og Mie møwede sig én kegle foran Kamilla Kjeldsen, Stine Johansen og Pernille Rasmussen fra Stars and Strikes. Opløbet om pladserne 2-6 var tæt, men ingen kunne følge med Anja Ginge, Mai Ginge og Camilla Rasmussen fra Game On, der var næsten 400 kegler foran andenpladsen efter kvartfinalen.

I semifinalen skulle Randi, Sascha og Mie op mod Stine, Pernille og Kamilla fra Stars and Strikes. Denne kamp skulle afvikles over én serie. Randis hold vandt 589-563 (197 til Randi). Dermed var finaleadgangen sikret. Modstanderen i finalen var Heidi Guldbæk, Malene Køhler og Rikke Qwist, som højst overraskende slog den ellers suveræne trio fra Game On med 554-542 i semifinalen.

I finalen var der desværre ikke meget at gøre. Randis hold tabte 573-632 (214 til Randi). Modstanderen leverede en flot præstation og vandt en flot guldmedalje.

Randi var den eneste damespiller fra Stenhuset, som spillede DM trio i år. På herresiden var der en række deltagere. Bedste placering fik Erik. Torben og Lars, der sluttede som nummer 9 efter indledende. Jeppe, Bo og Jeremy gjorde også en god figur og sluttede som nummer 11. Stefan, Daniel og Johan blev nummer 31.

Se alle resultater fra mesterskabet på www.bowlingsport.dk

Stenhuset ønsker Randi tillykke med sølvmedaljen. 

Template Design Ext-joom.com